Ако любовта и беше прогноза за времето, то тя щеше

...
Ако любовта и беше прогноза за времето, то тя щеше
Коментари Харесай

Има ли си любима двойка от "Един за друг" Емо Чолаков? Водещият с тайни от кухнята на шоуто

Ако любовта и беше прогноза за времето, то тя щеше да звучи по този начин: любовта е слънчева, понякога д облаци, само че те се раздират, понякога мръква, само че и след най-тъмния миг отново е слънчево. Прогнозата, несъмнено, е на Емо Чолаков, водещият на " Един за различен ".

Виж още: Родният елит гласоподава: Ето кои звезди посетиха урните

Пред камерите на NOVA той съобщи, че няма обичана двойка от шоуто, а откровено симпатизира на всички. Просто тъй като, когато видиш двойки, подготвени на всичко, няма по какъв начин да имаш любимци. По думите на Чолаков забавното за феновете е освен това какъв брой разнообразни са сътрудниците, само че и това по какъв начин двойките съжителстват между тях. Социалните опит демонстрира, че животът във Вилата на любовта е вероятен при същинска естетика, а двойките не престават да се виждат и отвън шоуто. 

Самият Емо Чолаков счита, че е бил опора на участниците, даже е имал такава противоположна връзка. В техни очи той пък видял едни страхотни влюбени хора, които непрекъснато потвърждават, че любовта я има, жива е и съществува. 

Виж още: Смесени реакции: Феновете разясняват новия нос на Камелия, гримьор я отбрани

По думите на водещия на шоуто всяко тестване цели доказване на връзката сред двойките. Така да вземем за пример напълно скоро ще забележим по какъв начин момче залага съвсем целия бюджет, знаейки, че половинката му има неизпълним боязън от идното тестване. Но го прави, тъй като има вяра в нея. 

Виж още: Петя Дикова с очарователни думи за децата си и тяхното " театрално кръщене с колоси "

Що се отнася до предизвикването да си водещ на " Един за различен ", Емо Чолаков го разказва като най-страхотното премеждие в живота му.

Изображеине: https://www.facebook.com/edinzadrugTVshow/

https://www.instagram.com/stanimirchakarov/

https://www.instagram.com/qnicakm/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР