Ако лидерите на НАТО трябва да извлекат някаква поука от

...
Ако лидерите на НАТО трябва да извлекат някаква поука от
Коментари Харесай

Сега Европа очевидно иска Владимир Путин да спечели

Ако водачите на НАТО би трябвало да извлекат някаква поука от горчивия двугодишен спор в Украйна, това е, че алиансът остава извънредно зле квалифициран да се оправи с екзистенциалната опасност, която съставлява Москва за нейната бъдеща сигурност.

Военната помощ, която Украйна получи от Съединени американски щати и Англия в ранните стадии на войната, безспорно способства за триумфа на Киев да устои на първичната част от „ специфичната военна интервенция “ на Русия, както на Владимир Путин нахлуването през февруари 2022 година беше евфемистично наречено. Осигуряването на противотанкови ракети NLAW на английската войска се оказа изключително дейно в помощ за осуетяването на съветското нахлуване към украинската столица, където Путин имаше за цел да убие президента Зеленски и да откри промосковски марионетен режим на негово място.

Подкрепата на НАТО, изключително доставката на ракети с огромен обхват, също оказа помощ на украинците да реализират няколко огромни победи, като да вземем за пример завладяването на стратегически важнит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР