Ако Лидерът (да се свети името му!) бе на власт

...
Ако Лидерът (да се свети името му!) бе на власт
Коментари Харесай

Георги Желязков: Според Борисов е нормално да се дават 500 евро за две фейсбук снимки

Ако Лидерът (да се свети името му!) бе на власт още, щеше да каже, че му вършат бензинов Костинброд

Сега, съгласно Томислав Дончев, е цивилен дълг да снимаш всяка табела на бензиностанция (една са намерили да снимат, а другата фотография непосредствено са я откраднали) с цена над 3 лв..

Също по този начин съгласно някогашния вицепремиер, а в този момент леко поизнервен партиец, е напълно обикновено младежката организация на Политическа Партия ГЕРБ да набие 500 евро, с цел да разпространяват тези две фотоси и пробвайки се да доближат няколко стотин хиляди души, да осведомят популацията за това "бедствие ", което се е случило на двете бензиностанции.

Страхотни са, скоро чакам да обират мандри. Дано единствено в глада и безсмислието си не посегнат на Иван Пилето и неговите пилета, че така и така много от приятелите им ги изоставиха.

Чл. 326 Наказателен кодекс

(1) Който предава по радио, телефон или по различен метод погрешни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, акцидент или паника, се санкционира с отнемане от независимост до две години.

(2) Ако от действието по алинея 1 са настъпили обилни нездравословни последствия, наказването е отнемане от независимост до пет години и санкция от 10 хиляди до петдесет хиляди лв..

Георги Желязков, публицист
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР