Ако леко перифразираме фразата на мадмоазел Шанел, тогава можем да

...
Ако леко перифразираме фразата на мадмоазел Шанел, тогава можем да
Коментари Харесай

50-60 години е времето, когато трябва да се научите как да станете красиви

Ако леко перифразираме фразата на мадмоазел Шанел, тогава можем да кажем, че на 50-60 години имаме външния тип, който заслужаваме. На тази възраст към този момент не би трябвало да разчитате на естествени данни, би трябвало да се научите по какъв начин да извършите себе си красиви. Включително и благодарение на верния избор на облекла.

Няколко образеца за дами на междинна възраст

Семпла, само че елегантна макси рокля. Моделът е направен от дамаска с мека, само че комплицирана щампа. Свободна кройка с леко разширена пола. Рокля без яка, свободни ръкави с високи маншети с ластици. Роклята е дълга, под линията на глезена, стои доста женствена. Към роклята са определени кафяви сандали на невисок постоянен ток.

 Стилна дънкова рокля-риза. Класическа кройка рокля с яка на риза, къси ръкави и джобове на гърдите. Моделът е леко уголемен надолу, дължината е миди. Роклята е допълнена с колан, закопчаващ се с железни копчета. За довеждане докрай използвайте обичайна техника за деним жанр – контрастни декоративни шевове.

 Рокля-сарафан с американска извивка и презрамка към врата. Моделът е ушит от плат с черно-бял сложен принт. Корсажът на роклята е свободен, полата е леко разширена. Роклята е приключена с колан с връв с дантела с пискюли в краищата.

 Много семпла рокля в блестящо синьо. Модел А-силует с дълбока V-образна яка, без ръкави, дължина на роклята – до линията на глезена. Страхотен избор на рокля за отмора и плаж.

 Ярка рокля с огнен цвят е доста подобаваща за лятна визия. А-силует модел с връв на талията. В центъра на предницата откъм деколтето е вметнат цип, с който елементарно можете да регулирате дълбочината на изреза. Ръкавите на роклята са къси. Полата е разкроена, многоетажна. Дължината на полата е миди. Този модел е подобаващ както за градски изображения, по този начин и за отдих.

Розова рокля с самостоятелен модел ще направи визията по-деликатна и женствена. Модел с яка на риза, къси ръкави и пришит колан. Полата е леко разширена с асиметрична долна линия. Дължината на роклята е под средата на прасеца. Към роклята бяха съчетани бели кецове.

 Ярък сарафан в цвят фуксия е превъзходен модел за дами на междинна възраст. Рокля с V-образно деколте, без ръкави със скъсена линия на раменете. Полата на роклята е разкроена полуслънце. Моделът е дълъг, до линията на глезена, допълнен с колан. Визията е приключена със сандали в цвят горчица и розово-оранжева чанта.

 Необичайна рокля-риза в материя на сини и бели райета със наследник кант. Необичайността на модела е в асиметричната долна линия и съществуването на вложка на чеп в предната част.

 Семпъл комплект с пола. Пола със зелен принт, шарка под формата на дребни флорални детайли. Моделът е дълъг с необятен волан по подгъва. Полата беше съчетана със сладка тениска с неконтрастна шарка на отвесни райета.

Тениска с пай ръкав и огромно заоблено деколте, в центъра на предницата, покрай деколтето, има късо панделка. Визията е приключена с отворени сандали и сламена чанта.

 Комплектът се състои от необятни дънки в бяло, модел със междинна талия. Към панталоните избраха тъничък пуловер в бяло-червено хоризонтално райе. Допълнителни елементи са бели маратонки и светлокафява чанта.

 Комплектът е в цвят каки, ​​панталонът е по-тъмен, ризата е с няколко нюанса по-светла. Прав панталон с необятна талия и междинна талия. Риза без яка, свободна кройка. Визията е приключена с бели обувки.

 Как ви харесаха облици? Готови ли сте да завладеете другите със стилния си външен тип? Пишете в мненията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР