Ако кучето наистина е най-добрият ни приятел и често се

...
Ако кучето наистина е най-добрият ни приятел и често се
Коментари Харесай

Кучето - верен приятел и в пиенето на бира

Ако кучето в действителност е най-хубавият ни другар и постоянно се оказва единствената ни компания вечер , то тогава е време да помислим за по-доброто ни превозване. Някак егоистично е да си пийваме биричка, до момента в който гледаме мач да вземем за пример, а обичаният ни четириног да го кара единствено на вода.

Но тази обстановка може доста бързо да се промени. Вече и на нашия пазар, най-вече в зоомагазините, може да се откри специфична бира за кучета . Разбира се, в чужбина и в онлайн магазините разнообразието е по-голямо, само че всяко начало е положително.

Публикация, споделена от Rupert, Puck & Pan (@a_budgie_and_a_doodle) на Юни 22, 2018 в 1:02 PDT

И води до това кучето да се трансформира в действителност в най-хубавия другар на индивида, споделяйки с него освен едно легло и огромна част от живота си, само че и обичаната му напитка.

В кучешката бира няма алкохол и въглероден диоксид. В взаимозависимост от марката, варират и съставките. Някои са най-вече на билкова основа, с глухарче и репей да вземем за пример, други залагат на дестилат от говеждо или пилешко месо, ечемичен малц и композиция от витамини и минерали .

Тъй като четириногите любимци имат мощно развито подушване, доста се разчита освен на усета, само че и на аромата на напитката.

Публикация, споделена от ♦️Ruby The Bulldog♦️ (@abulldogcalledruby) на Юни 24, 2018 в 12:26 PDT

Както при хората, и при кучетата всичко е въпрос на персонален усет и желания. И, както и при хората, важи правилото за изразходване рационално и с мярка .

 Как кучетата избират своя обичан човек
Как кучетата избират своя обичан човек

4 фактора от голямо значение

Няма да успеем да напием домашния си любим с кучешка бира, само че може да му докараме стомашни неразположения, в случай че изпие повече от една бутилка за ден. А в случай че в действителност желаеме да си спечелим любовта на четириногото вечно, можем към бирата му да прибавим и специфичен кучешки чипс .

Публикация, споделена от Hurtta Collection (@hurttacollection) на Сеп 21, 2015 в 6:05 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР