Ако Корнелия Нинова има достойнство, трябва да върне мандата още

...
Ако Корнелия Нинова има достойнство, трябва да върне мандата още
Коментари Харесай

Балабанов призова Нинова незабавно да върне третия мандат

" Ако Корнелия Нинова има достолепие, би трябвало да върне мандата още в понеделник ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов. Той бе безапелационен, че партията му няма да се върне на масата за договарянията.

Балабанов дефинира като " цялостни нелепости " изказванията, че от партията въобще не са имали желание да вземат участие в състава на държавно управление с третия мандат . Той уточни, че Има Такъв Народ ясно са изразили отношението си и диалогичност по въпроса към програмата за нов кабинет. Депутатът посочи, че и че Нинова даже е приела някои оферти на Има Такъв Народ.

По думите му всичко се счупило поради лицемерието на тези, които когато знаят, че ги снимат - се държат по един метод - за България,.

На въпрос дали в положение на доста рецесии, в този момент е моментът страната да бъде изпращана на нови избори, Балабанов отговори: " След като всички видяхме, че никой не мисли за България и за целите по какъв начин да реши рецесията, а желае по най-бързия метод да захапе властта, разумното наказване са едни избори ".
 Слави Трифонов нелицемерно отива на избори
Слави Трифонов нелицемерно отива на избори

Няма да поддържа държавно управление на лъжци и лицемери
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР