Ако комисията в Народното събрание за Нотариуса не стигне до

...
Ако комисията в Народното събрание за Нотариуса не стигне до
Коментари Харесай

Нинова в Пловдив: Комисията в НС за Нотариуса трябва да стигне до политиците, които са пазили тази престъпна мрежа

" Ако комисията в Народното събрание за Нотариуса не стигне до политиците, които са пазили тази незаконна мрежа, нищо няма да се промени. Важни са кукловодите. Не виждам в сглобката такава воля. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща със социалисти в Пловдив.
Според нея ръководещите ще " заметат " случая.
" Ние, от опозицията, ще настояваме за цялата истина. Но тук е нужна гражданска сила и неотстъпчивост на цялото общество. Апатията, страхът и безразличиено са най-големият зложелател на борбата ни за правдивост ", уточни Нинова.
И напомни, че Българска социалистическа партия още през 2017 година е оповестила, че се изправя против паралелната страна.
" Оттогава не сме отстъпили от това. Останахме единствената партия невлязла в сглобки и подмолни сговори. Не предадохме никого поради персонални ползи. Затова и огънят против нас в последните години е толкоз мощен и проведен. Сега пристигна моментът да се види кой в действителност е на страната на хората и кой - на страната на мафията ", сподели още Корнелия Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР