Ако колегите ни от ляво искат да водят политическа битка

...
Ако колегите ни от ляво искат да водят политическа битка
Коментари Харесай

Борисов: Ако БСП искат политическа битка, да издигнат кандидат за кмет на София

Ако сътрудниците ни от ляво желаят да водят политическа борба с нас, е редно да си повдигнат претендент за кмет на София. Това сподели министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция откакто партията му подписа съглашение за поддръжка със Съюз на демократичните сили.

„ Не одобрявам, че в най- огромния град в България можеш да не издигаш претендент, а да подкрепиш някой, тъй като това било добре за София “, разяснява той.

„ Мисля, че изборите в София ще бъдат доста подли. Заради откритата процедура сътрудниците от Българска социалистическа партия да се прилепват към някой претендент “, съобщи водачът на ГЕРБ.

По думите му в случай че Българска социалистическа партия поддържат сполучлив претендент приказват, че е техен, а в случай че е несполучлив, бягат от него като демон от тамян.

„ На всичко направено в София се опълчва популизъм и опит безусловно хората да се излъжат, че ще има смяна. Промяна няма да има, няма и какво да трансформират “, уточни Бойко Борисов.

Той изясни, че ГЕРБ дава цялостна автономност на локалните организации да покажат направеното и да търсят съидейници, които да желаят градовете да се усъвършенстват от ден на ден и повече.

„ За нас постоянно е било прелестно да работим със Съюз на демократичните сили, която е най- остарялата партия в дясно, донесла демокрацията. Никога не сме делили партиите на огромни и дребни, а на остарели и на такива с полезности. Общата ни полезност е ЕНП “, посочи водачът на ГЕРБ.

Борисов благодари на Съюз на демократичните сили, че са се съгласили ГЕРБ да издигне претенденти за кметове в огромните градове, тъй като партията е длъжна. Той сподели още, че ГЕРБ му ще поддържа претендентите на десницата в градове като Карлово, Кремиковци и Криводол и др.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР