Ако коалицията ПП-ДБ продължават да отказват правителство на ГЕРБ, накрая

...
Ако коалицията ПП-ДБ продължават да отказват правителство на ГЕРБ, накрая
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако ПП-ДБ продължават да отказват правителство на ГЕРБ, накрая пак ще сме на избори

Ако обединението ПП-ДБ не престават да отхвърлят държавно управление на ГЕРБ, най-после отново ще сме на избори. Няма да сме на избори, в случай че те поддържат нас с първия мандат. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на парламунта.
 
" Днес имаше доста по-сериозна работа, избрахме ръководител на Народното събрание. Видя се, че Политическа партия и Демократична България могат да приказват единствено с нас ", сподели той. И добави, че президентът Радев би трябвало да има интерес България да има постоянно държавно управление и " чака да се отнесе доброжелателно към този въпрос ".
 
" ГЕРБ ще поддържа механизъм за надзор и следствие на основния прокурор ", посочи Борисов, само че не влезе в детайлности. Ще има среща сред нас и " Продължаваме промяната ", когато станем подготвени за тази лидерска среща, уточни още той.
 
" Днес в 13:00 часа се събират работни групи по финанси и стопанска система. Нека използваме тези дни, лишени от възприятието за великолепие. Виждайки какво се случва през днешния ден в Народното събрание, каква ненавист има сред другите партии. Видях, че партиите на " Промяната " и " Да, България ", могат да си приказват единствено с нас ", разяснява той.
 
" С едно такова огромно болшинство, имаме дни наред да продължим да работим по правосъдна промяна, по правораздаването, по финансите, земеделието, има толкоз неща по ПВУ, които да свършим. Най-лесно е да кажеш " не ". Затова търпеливо продължаваме да действаме ", увери той.
 
" Step by step ", сподели той по отношение на това по какъв начин ще се работи оттук насетне. " С всеки минал ден и Политическа партия, и ние, виждайки и отношението на другите партии в Народното събрание, разбираме, че в случай че намерим решение, това ще е най-стабилното за България. Ние, в случай че сме в предизборна обстановка, ще приказваме по един метод. Сега сме след избори. Всяка партия е спечелила и е поела ангажимент пред своите гласоподаватели, само че постоянно приключва с това, че ще работи за държавно управление ", добави още той.
 
" Трябва да се изчерпат всички варианти сред първите две огромни партии по отношеие на сформиране на държавно управление. Винаги в света това носи най-голямо успокоение, сигурност и значително дължина на съществуването на едно държавно управление. Фактът, че ротационното председателство го направихме на 3 месеца, значи, че всички в главите си имаме концепцията държавно управление да продължи дълго ", добави Борисов.
 
Преди изказването си Борисов организира среща с парламентарната група на " Възраждане " в Народното събрание. " Знам защо мога да разгадавам на " Възраждане ". Знам мнението им, както знам мнението на Има Такъв Народ, на госпожа Нинова, на Движение за права и свободи, на Политическа партия и Демократична България. Обнадежден съм ", сподели още той. Припомняме, че до момента Борисов съумя да се види и беседва с Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ и Тошко Йорданов.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР