Ако Кен имаше стая, как ли би изглеждала тя? Този

...
Ако Кен имаше стая, как ли би изглеждала тя? Този
Коментари Харесай

Ако Кен имаше стая, как ли би изглеждала тя? HGTV обзаведе дома на приятеля на Барби

Ако Кен имаше стая, по какъв начин ли би изглеждала тя? Този въпрос си задава документалната интериорна поредност на Warner Bros. Dscovery „ Barbie Dreamhouse: предизвикването “ по HGTV. Каналът е прочут със своите излъчвания за видоизменение на интериорни пространства, които биват показвани първо " преди ", а след това " след " ободряване. Неотдавна " The Washington Post " излезе със публикация, че каналът дотолкоз е повлиял на американския усет, че домовете на хората са станали идентични, а притежателите им една концепция по-тъжни.

Моментът " преди " е, когато камерата сериозно се движи из къща къщата, акцентирайки на дефектите, а домакинът, който е и неин гид, показва всичко, което би трябвало да се поправи.

Каналът е толкоз мощен и одобрен, когато става дума за дизайн на жилища, че води до фиксация у някои американци.

„ Те виждат всичко, което не е наред с дома им и си показват, че когато други хората влязат у тях, също ще подлагат на критика и дават оценки на къщата им. Това ги кара да се усещат неспокойни по отношение на решенията, които вземат за интериора си и да се опасяват да не сгрешат. “, споделя дизайнер, представен от " The Washington Post ".

Дали Барби нервността ще се отрази освен на модата в облеклата, само че и на цветовете на стените? Нищо чудно, тъй като „ Barbie Dreamhouse: предизвикването “ е поредност в четири елементи. Новите епизоди излизат един път в седмицата, съобразени като тайминг със международната премиера на кино лентата за куклата на Mattel.

Водещ на предаването е - супермодел, дизайнер, създател и бизнесмен. Задачата на дизайнерите е да трансфорат един дом в Южна Калифорния в същинска къща на фантазиите на Барби.



Една от задачите им е да обзаведат стая на Кен, която да е част от къщата на фантазиите на Барби, и да е със 70-тарски дух. Заданието е много в стила кино лентата. Там измежду основните сюжетни линии беше въпросът за независимостта на Кен, който за разлика от куклите Барби, които имат разнообразни специалности, си няма никаква цел и задача в живота, с изключение на да стои на плажа.

Така че даването на лично пространство на Кен в къщата на HGTV наподобява като продължение на кино лентата в (полу)истинския живот.

Между другото изборът на Ашли Греъм за водеща на поредицата не е инцидентен - сама тя е ентусиазъм а пълничката кукла Барби, основана по неин облик през 2016 година.



Специалистите по интериор, които основават пространство за Кен са Тай Пенингтън - водещ на " Оживление в квартала " и Алисън Виктория - водеща на " Ремонти от ветровития град ".

Двамата са стимулирани да основат пространство, което да предизвика - със смели щампи и цветове и с малко шагренова кожа от 70-те години.

Вдъхновяват се от Superstar Ken - рокаджията от 1977 година и Mod Hair Ken от 1973 година, който е и първият Кен с същинска коса. Дизайнерите основават пространство с дрешник за перуки, светещ дансинг и въртяща се съблекалня, която е и танцова кабина.

Тай самичък прави кабината, която прилича цилиндър с диско топка и кукички извън за окачане на аксесоари, както и с ламперия от мрачно
дърво в жанр 70-те години.

 Стаята на Кен по HGTV

Пред нея на пода има диско панели. Спорно е какъв брой души се нуждаят от въртяща се съблекалня в спалнята си, само че ламперията от мрачно дърво може да послужи за ентусиазъм в действителен дом.

 Стаята на Кен в къщата на Барби

Феновете на поредицата по HGTV са поканени да употребяват специфичен хаштаг, с който да споделят споделят хрумвания или личен опит в видоизменение на дома в розова тема - #BarbieDreamHouseChallenge.

 Стаята на Кен

Предаването се излъчва четири следващи вторника от 22:00 часа. Повторенията на епизодите са в четвъртък от 17:00 часа, събота от 8:00 часа и 18:00 часа и в понеделник от 22:00 часа.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР