Ако като мен сте майка, която обича да оставя всичко

...
Ако като мен сте майка, която обича да оставя всичко
Коментари Харесай

Майка на едно дете споделя своите „основни неща за търсене на великденски яйца“, които можете да вземете навреме за Великден

Ако като мен сте майка, която обича да оставя всичко за последния миг, тогава ще имате разбрах, че Великден наближава бързо и би трябвало да си обуеш кънките.

Ужасното напомнящо известие от детската стая, че великденското капаче на детето ти би трябвало да бъде изпратено тази седмица, беше първата ми предупредителна тревога.

Вторият беше фактът, че бях решил да провеждам великденско празненство за нашите родители с дребни деца и нямах нула великденски украси или занимания за децата.

Напред към Amazon като моето първо пристанище защото знаех, че търговецът ще ми разреши някои варианти за доставка на идващия или същия ден. Не желаех къщата ми да наподобява по този начин, като че ли великденският заек е повърнал лепкава декорация на всички места, по тази причина взех решение, че желая да остана вътре в дома ни повече за възрастните, а извън е мястото, където ще слага всички великденски „ татуси “, което мислех, че ще се хареса повече на дребните деца.

Прочетете още: Великденски яйца, които децата ще харесат о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР