Ако като дете сте били сред феновете на Робокоп, ще

...
Ако като дете сте били сред феновете на Робокоп, ще
Коментари Харесай

Робокоп се завръща

Ако като дете сте били измежду почитателите на " Робокоп ", ще се зарадвате да научите новината, че се приготвя нова част на остарялата класика. Режисьорът на " Сектор 9 " Нийл Бломкамп ще се заеме със задачата да режисира новото продължение на кино лентата " Робокоп ", а точно RoboCop Returns .

Предстоящият филм, който се създава от MGM, ще бъде директно продължение на оригинала от 1987 година, режисиран от Пол Верхове н и с присъединяване на Питър Уелър в основната роля.

Deadline разкриват, че Бломкамп се е настроил да приспособява остарял сюжет, дело на истинските писатели на Робокоп, а точно Едуард Неумайер и Майкъл Майнър .

Кратък преглед на Robocop Returns разкрива някои детайлности за идния филм, потвърждавайки, че действието ще се развива още веднъж в Детройт .

Публикация, споделена от sinegazete (@sinegazete_) на Юли 12, 2018 в 7:07 PDT

" Анархията цари и ориста на Детройт е неразбираема, когато Робокоп прави своето триумфално завръщане в битката с престъпността и корупцията ", написа в късото обобщение на кино лентата.

Говорейки за работата по продължението, Бломкамп разкрива пред Deadline: " Първият филм несъмнено имаше голям резултат върху мен като дете. Обичах го тогава и до ден сегашен той продължава да бъде класика в научно-фантастичния азбучник ".

Ако и вие като нас сте измежду почитателите на " Робокоп ", ще би трябвало да се въоражите с самообладание и да почакате малко, тъй като към момента не е ясна датата на излизане на кино лентата по кината.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР