Ако живеете в ж.к. Младост или в близките квартали и

...
Ако живеете в ж.к. Младост или в близките квартали и
Коментари Харесай

Еднодневни занимания ще помагат на децата и техните родители в София

Ако живеете в ж.к. " Младост " или в околните квартали и желаете да помогнете на детето си да развие своите мощни страни и гении , можете да научите всичко, което ви интересува и  да извършите своя осведомен избор в „ Занимания за деца в Младост “ .

Всеки родител желае най-хубавото за здравето, образованието, развиването и възпитанието на своето дете, а програмата на занималнята планува тъкмо това.

Очакват ви срещи с представители на над 30 клуба, школи и центрове от „ Младост ”, които ще предложат всички вероятни извънкласни занимания – непознати езици, спортове, просвета, изкуства, роботика и програмиране, танци, балет и други, 8 забавни и потребни лекции,10 вдъхновяващи пърформанса и демонстрации, доста игри, развлечение, работилници, дарове и награди.

Може също да се консултирате по разнородни и значими тематики за прочувственото развиване на детето си,  както и за някои отзивчиви нарушавания, за агресивното държание, заплахите в обществените мрежи и други.

Целта на събитието е да покаже по какъв начин другите извънкласни занимания развиват мощните страни и гения на децата и да подкрепи осведомения избор на родителите.-->

На 21 септември , събота, уредниците чакат всички деца и родители от тази част на София в Парк “Боби и Кели ” в ж.к. Младост 3, ул. Филип Аврамов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР