Ако изпратим 100 БТР-и на Украйна, какво ще остане в

...
Ако изпратим 100 БТР-и на Украйна, какво ще остане в
Коментари Харесай

Балабанов: Ако дадем 100 БТР на Украйна ,какво остава за нас ?

Ако изпратим 100 БТР-и на Украйна, какво ще остане в България - това попита депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов.

По-рано през днешния ден Ивайло Мирчев от Демократична България разгласи, че ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи са подготвили план на решение, който са внесли в Народното събрание, за това да дадем бронетранспортьори на Украйна. Те са остарели машини от 60-те на жандармерията, които през днешния ден не се използват.

" 100 броя бронетранспортьори, в случай че ще вървят в Украйна, какво ще остане в България? Този въпрос го задайте на министъра на защитата. Към тази помощ включени ли са С-300? ", попита Балабанов. По негова информация имало две установки - едната пази АЕЦ Козлодуй, а другата - София.

" Това е доста съществено и то касае националната сигурност на България, тъй че доста ясно би трябвало да кажем следното - преди всичко би трябвало да е българският народен интерес и положението на българската войска и сигурността на стратегическите ни обекти ", разяснява още Балабанов.

Той изясни, че България като страна от Европейския съюз прави всичко допустимо, с цел да помогне на Украйна и да е съпричастна.

" Ако това касае разкриване на нашата сигурност, ние ще бъдем срещу ", съобщи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР