Ако използвате четка за търкане, когато почиствате тоалетната си, слушайте,

...
Ако използвате четка за търкане, когато почиствате тоалетната си, слушайте,
Коментари Харесай

Експертът по хигиена предупреждава за „отвратителната“ грешка, която хората правят, когато почистват тоалетната

Ако употребявате четка за триене, когато почиствате тоалетната си, слушайте, защото може да вършиме постоянно срещана неточност.

Експерт по разчистване разкри, че всички вършим една решаваща неточност, когато става дума за разчистване на тоалетни и всичко зависи от това по какъв начин употребявате четката си за разчистване.

Експертът по хигиена Мери Фътър, която се назовава Мадам Суит, предизвести хората против слагане на четката право назад в държача след приложимост. Екстремистката по чистачки постоянно употребява обществените медии, с цел да споделя своите препоръки и трикове за домакинска работа и персонална хигиена и приканва хората да трансформират навиците си за разчистване на тоалетната.

Тя отиде в Instagram в неотдавнашен пост и сподели: „ Ако преди малко завършите измиването на тоалетната си с това и по-късно извършите това, това е непоносимо. “ След това Мери изясни по какъв начин хората ще почистват четката си с четка за триене и по-късно ще я слагат назад в държача, без да я почистват, и предлага доста по-добъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР