Ако избухне трета световна война, уви, тя няма да е

...
Ако избухне трета световна война, уви, тя няма да е
Коментари Харесай

Медведев: Третата световна няма да е с танкове или изтребители

" Ако избухне трета международна война, уви, тя няма да е с танкове или даже с изтребители. "  Тогава сигурно всичко ще бъде на части. " С днешния си пост в Telegram заместник-председателят на съветския съвет по сигурност Дмитрий Медведев още веднъж вади нуклеарната карта - както се случва всякога, когато се заприказва за нова военна помощ от западните страни за Киев.

Постът му идва откакто и Германия даде зелена светлина за доставката на танкове Leopard 2 за украинските сили, само че и на фона на слуховете за допустимо прекачване на западни изтребители в Украйна. Министърът на външните работи Дмитро Кулеба съобщи към този момент, че интернационалните сътрудници към този момент са почнали работа по въпроса за прехвърлянето на изтребителите F-16 на Украйна.

" Ако избухне трета международна война, тя, уви, няма да е с танкове или даже с изтребители. Тогава всичко сигурно ще бъде разрушено ", написа Медведев в канала си.

Той разяснява и по-специално думите на италианския министър на защитата Гуидо Крозето, който по-рано съобщи, че Третата международна война ще стартира, в случай че съветските танкове се появят в Киев и на границите на Европа, и че изпратените в Украйна оръжия имат за цел да спрат ескалацията.

" Някой си министър на защитата на Италия, необичаен чудак, назова снабдяването на Киев с оръжия и бронирани машини метод да се реализира мир и да се предотврати Трета международна война. "

Медведев е и засегнат, че съседите от " злото мъгливо царство с комплекс за империя " са отишли още по-далеч, като са декларирали, че всички налични оръжия на НАТО би трябвало да бъдат предадени на Украйна. Според тях (украинците, бел.ред.) стотици танкове и изтребители ще спасят света от Русия и ще предотвратят Третата международна война, диви се Медведев.

" Защитата на Украйна, която никой не желае в Европа, няма да избави западналия Стар свят от ответни дейности. Третата международна война, в случай че стартира, няма да се води с танкове и самолети и тогава целият свят ще бъде погубен ", акцентира Медведев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР