Ако избрахте СЛОНА: Като цяло сте благ човек с добър

...
Ако избрахте СЛОНА: Като цяло сте благ човек с добър
Коментари Харесай

Животните разкриват характера ни (ТЕСТ)

Ако избрахте СЛОНА: Като цяло сте мил човек с добър темперамент. Не обичате да ви нараняват, обичате да се вслушвате повече в сърцето си, в сравнение с разсъдъка. Ви сте мощен и заслужен човек с одобрени убеждения. Когато си навиете нещо на пръста си и желаете то да стане по вашия метод, доста мъчно биха могли да ви убедят в противоположното. по отношение на любовта вие сте много уязвими и раними. Имате потребност от сигурност, деликатност и спокойни взаимоотношения. Ако индивидът, който е до вас и го обичате ви обиди с нещо, вие имате податливост да изпаднете в изблик на яд. Във вашата работа ненавиждате да слушате другите.

Обичате всеки подробност да е изкусен, перфекционисти сте. Иначе сте общителни с вашите сътрудници или сътрудници. Не обичате да ви проучват и да приказват нелепости за вас.

СПОДЕЛЕТЕ, в случай че е правилно даже на 50%!

Ако се спряхте на ЛЪВ: Както се досещате, ви сте царете. Обичате да казвате какво тъкмо и по какъв начин би трябвало да се случи. обичате да взимате независими решения. Обичате да решавате и за другите. Мразите и не допускате различен да ви се меси в това какво да вършиме. Ако някой се намеси във вашите „ заповеди “, сте склонни да го захапете. Притичвате се на помощ, само че единствено в случай че някой ви помоли за това. Ако във външния живот сте див звяр, то в любовния сте като котенце. Много се кефите да ви се радват, да ви галят, глезят и да се грижат за вас. Щом попаднете на подобен човек, то вие ставате великодушен и добър. В работна среда сте постоянно уверени. Дори и да имате някакви недостатъци, то вие не ги показвате. Вашите цели се извършват без да е нужно да спазвате правила и правила. Когато огладнеете, ставате раздразнителни. Обичате скъпи и красиви неща. харесвате хората против вас да се оплитат в думите си. Не харесвате когато някой види, че и вие сте позволили неточност. Мразите някой да ви подценява.

СПОДЕЛЕТЕ, в случай че в казаното нагоре има огромна доза истина!

Ако избрахте МАЙМУНАТА: Определено това демонстрира шеговитост на характера ви. Обичате да се забавлявате от сърце. Вие сте доброжелателни и прочувствени. Обичате да сте в крайник с модата и държите на външния си тип. Мразите скуката, обичате динамичното и изненадващото. Благородни и състрадателни сте, като обичате да се притичвате на помощ на близките. Ако вършиме празненство, обичате да сте център на внимание. В любовта обичате да омайвате няколко колегата по едно и също време. Ако изберете единствено един, незабавно ставате елементарно раними. Засягате се персонално, в случай че някой каже нещо неприятно за вас, било то и на смешка.
В работата си ви се отдава да вършите няколко неща по едно и също време. Когато се спрете над тъкмо несъмнено нещо и имате проект по какъв начин да го извършите, резултатът е приказен. Обичате да ви четкат и да ви вършат похвали. Харесва ви да ви канят на посетители. Не харесвате хората, които са надути или имат самочувствие без покритие.

СПОДЕЛЕТЕ, в случай че има истина в това!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР