Ако ИТН бяха в парламента, щеше да има правителство, коментира

...
Ако ИТН бяха в парламента, щеше да има правителство, коментира
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ИТН ще участва на следващите избори

" Ако Има Такъв Народ бяха в Народното събрание, щеше да има държавно управление ", разяснява зам.-председателят на партията

„ Ако Има Такъв Народ беше в Народното събрание, щеше да има болшинство без ГЕРБ, ДПС и „ Възраждане “. Щеше да има държавно управление или щеше да има диалози, за държавно управление, в които ГЕРБ и ДПС не съществуват “, каза Тошко Йорданов зам-председател на „ ИТН “ по .

По думите му нито една партия до момента не си е спазвала думата.

„ Преди месец Политическа партия и ГЕРБ само дето не се биеха по улиците. От два-три дни те единствено дето не се целуват уста в уста. Ето това ние не вършим. Ако си държаха на думата и морала тези две партии, те не трябваше да вършат това, което вършат сега “, каза Тошко Йорданов.

„ В тая игра дето я играят на шах, Бойко Борисов ги бие и ги унижава Как се усещат тези, които в действителност желаеха да създадат смяна, гледайки ги по какъв начин разменят еротични послания с ГЕРБ “, допълни Тошко Йорданов.

Йорданов сподели, че Има Такъв Народ ще взе участие на следващи избори.

„ Както се споделя не си оставяме магарето в калта. Следващият парламент, който ще пристигна скоро ще си бъдем там, където ни е мястото с толкоз колкото преценяват хората “, сподели той
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР