Ако искате вярвайте, ако искате не, но мъжете са твърде

...
Ако искате вярвайте, ако искате не, но мъжете са твърде
Коментари Харесай

ВНИМАНИЕ, ЖЕНИ! 5 неща, които отблъскват мъжете

Ако желаете вярвайте, в случай че желаете не, само че мъжете са прекомерно претенциозни към желанията си. Изследванията демонстрират, че дължината на краката, обилната гръд и задните елементи като при Ким Кардашян, не са задоволителни, с цел да се притегли вниманието на мъжете. Те доста постоянно обръщат внимание на детайлите и се отхвърлят от контакт, в случай че не им хареса някаква дреболия.

Има пет неща, които са доста значими за мъжете и на които дамата би трябвало да обръща внимание. В противоположен случая хубостта и луксозното й тяло нямат късмет да привлекат мъжа. Във всеки случай не и за съществени връзки.

Твърде ослепителен грим

Тъмните сенки върху веждите, блестящо червило и килограми крем в никакъв случай не наподобяват красиво. Мъжете обичат естествените дами, а не тези, които са си боядисвали лицето часове наред. Това се отнася и за парфюма - никой не желае да се задъхва. С една дума, значима е умереността.

Дълбоко деколте и мини пола

Ясно е, че погледите на мъжете се лепят по такива мацки, само че рядко един мъж ще предложения такава клубна дама вкъщи си. Леглото е единственото нещо, поради което мъжете обръщат внимание на такива девойки. Мъжът обича, когато дамата наподобява секси единствено поради него. А когато всички виждат какво се предлага, той няма да ви схване съществено, а единствено като мацка за една нощ.

Гръмките диалози

Мъжете избират дами, които умеят да се държат в обществото, а не тези, които в компанията приказват най-силно и най-често от останалите. Ако дрънкате без прекъсване, не се учудвайте, че мъжете ви отбягват. Вие отблъскването единствено с бърборенето.

Клюките

Той ще изслуша клюките, само че това не значи, че в действителност ще му е прелестно. Мъжете не търпят интригантките, тъй като се усещат неудобно в техните компании. Пък и му идва на разум дали не го клюкарите в негово неявяване.

Лъжите

Мъжете не обичат девойките, които лъжат. Ако мъжът хване веднаж дамата в неистина, непрекъснато ще си мисли дали тя не го е излъгала и различен път. И към този момент в никакъв случай няма да й има вяра изцяло.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР