Ако искате през 2024-та да опитате нещо ново, да станете

...
Ако искате през 2024-та да опитате нещо ново, да станете
Коментари Харесай

Ето няколко идеи за секс предизвикателства през 2024 г.

Ако желаете през 2024-та да опитате нещо ново, да станете по-добри в това да бъдете себе си и да заздравите връзките си с обичания човек (или да го откриете), sexwell.bg предлага няколко новогодишни провокации, които да ви вдъхновят да го сторите. Ето какви са те:

1. Сподели фантазията си. Бъди себе си, даже когато има риск да те отхвърлят.
95% от хората имат мечти, които ги е позор да признаят - и то не, тъй като са незаконни или аморални, ами просто тъй като... са в прорез с облика, който се стремим да държим пред хората. Дори тези хора да са единствено един човек - този, с който сме избрали да споделяме живота си. Да знаеш по какъв начин да си доставяш наслаждение значително зависи от това да приемаш себе си подобен, какъвто си; Да обичате тялото си и да се грижите за него, да обръщате внимание на дребните неща, които ви възбуждат и да не се срамувате от тях! Вие сте това, което сте, и в случай че това не наранява никого, няма причина да го криете. Даже в противен случай – това е единственият метод да откриете сродна душа, която да споделя вашия светоглед и да ви кара да се чувствате добре. Но първо вие би трябвало да се чувствате добре – в личната си кожа.

2. Сбъдни своя фантазия, даже другите да я считат за " глупава " или " безсмислена ".
Казват, че средностатистическият човек умира на 25, само че го погребват след 70, тъй като към тази възраст разрешаваме на скептицизма от всекидневието да унищожи фантазиите ни. Мечтите, без значение какъв брой мънички или грандиозни са, осмислят живота ни. Нищо не подмладява духа и тялото по този начин, както хъса за живот и смелостта на новото начинание! Започнете 2024-та с най-малко едно нещо, което желаете да започнете, без значение дали това значи да се запишете на курс по танц на пилони или плетене на една кука. Причината да сте на тази земя е това, което ви носи вътрешна наслада и основава положителен заряд към вас. Светът има потребност от повече хора, които се усещат щастливи от това, което вършат, тъй като всеки е добър в нещо. Това, което е тъга за извършване от един, е ария за различен, просто всеки би трябвало да прави каквото му е на сърцето.

3. Направи нещо положително за някой различен.
Да си възрастен в никакъв случай не е било и в никакъв случай няма да бъде елементарно, каквото и да споделят хората. Сякаш носим света на раменете си без право на отмора и избор. Отвсякъде ни обливат с отрицателна сила и в един тесногръд свят, в който всеки мисли за себе си, от време на време даже най-малката добрина е способна да промени света. Всеки има идея близка до сърцето си – или му следва да я открие. Не се възпирайте, когато имате предпочитание и опция да сторите нещо положително! Не мислете, че то няма да промени нищо. Може би няма да промени целия свят, само че ще промени вас, а вие сте центърът и моторът на вашия свят.

4. Приеми, че най-важната връзка в живота ти е тази, която имаш със себе си.
Може да сте в търсене на нова връзка, а може да сте в нещастна такава. При всички положения си обещайте, че през 2024-та няма да чакате щастието да пристигна извън. Обещайте си вие да си доставяте наслаждение! Животът е къс – няма време да стоите и да се надявате някой да се сети по какъв начин да ви зарадва. Направете си подарък, посетете курс за нещо ново, прочетете някоя нова книга и си организирайте странствуване. Никой не ви познава по този начин добре, както вие самите се познавате. А в случай че сте в добра връзка със себе си, това ще усъвършенства и всичките ви останали връзки.

5. Прави повече секс, притеснявай се по-малко.
Сексът и удоволствието играят огромна роля във нашия живот. Обещайте си, че през новата година ще дадете преимущество на насладата пред напрежението и паниките. Доставяйте си наслаждение сами, с сътрудник (или два, или три!), с играчки и с долни дрехи, с белезници и с маски, с каквото пожелаете! Нека 2024-та да бъде годината, в която ще опитате всичко, което сте желали да пробвате в света на секса и любовта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР