Ако искате предварително да разберете за характеристиките на тялото си

...
Ако искате предварително да разберете за характеристиките на тялото си
Коментари Харесай

От какво могат да се разболеят тези зодии

Ако желаете авансово да разберете за характерностите на тялото си и да предотвратите риска от съществени болести, би трябвало да знаете към кои болести е податлива Вашата зодия. От какво могат да се разболеят тези  , вижте в този момент:
Овен
Овните ненавиждат да вървят на доктор и избират да се лекуват сами. Всъщност Овните са известни със своето чудесно здраве. Експертите, обаче поучават представителите на тази зодия да следят сърцето си и да ядат най-вече зеленчуци и пресни плодове.
Телец
Те са безусловно преследвани от болести на гърлото и дихателните пътища. Затова им се предлага да се „ откажат “ пушенето, да заобикалят да приказват на студено, да не пият студени питиета и да се откажат от сладолед.
Близнаци
Доста постоянно те изпитват проблеми с неналичието на калций, магнезий и калий в организма. Шумно празненство и среща с хубав представител на другия пол ще им оказват помощ да се оправят с депресивните положения.
Рак
Предпочита нездравословна храна. Той обожава сладкото, брашното, мазното и соленото. Често изпитва проблеми с наднорменото тегло заради огромен злост към спорта. Препоръчително е да следи метаболизма си, да се придържа към правилата на вярното хранене, както и да се разхожда по-често.
 Три зодии дами, които са предразположени да станат лелки Три зодии дами, които са предразположени да станат лелки
Много хора се чудят за какво някои дами се трансформират в по този начин наречените лелки с възрастта. Ако към момента не разбирате определението за лелка,...
Лъв
Представителите на зодия Лъв могат да страдат от проблеми с опорно-двигателния уред и ставите. Податливи са на разнообразни пострадвания. След претърпените интервенции бързо напълняват, по тази причина би трябвало да се лимитират в използването на месо, млечни артикули, сладки и скорбялни храни.
Дева
Рядко се разболяват, само че постоянно посещават лекари, тъй като са хипохондрици. Препоръчва се, да извърнат особено внимание на здравето на гръбначния дирек и стомашно-чревния тракт.
Следва продължение…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР