Ако искате да видите себе си на екран заедно с

...
Ако искате да видите себе си на екран заедно с
Коментари Харесай

Дийпфейк прави зрителите част от видео с Хю Джакман

Ако желаете да видите себе си на екран дружно с Хю Джакман, в този момент е шансът ви. Промото на “Reminiscence ” – новия филм на Warner Bros., употребява дийпфейк технология, която съумява да направи феновете част от малко видео с присъединяване на известния артист.

За задачата всеки би трябвало да напише действително име или псевдоним, както и да прикачи фотография на лицето си или нечие друго лице в особено създадения уеб страница ().

От медийния стартъп D-ID са основали промото, откакто първичната им концепция е да разработят технология, която да може да отбрани потребителите против разпознаването на лица, само че след това осъзнават, че създаването им може да се употребява и за усъвършенстване на дийпфейк, написа Engadget.

“Reminiscence ” е научно-фантастичен трилър, който споделя за Ник Банистър, „ частен следовател на мозъка “. Идеята зад промото е, че фенът влиза в облика на клиент, който желае да влезе в спомените си, с цел да позволи избран проблем. Филмът влиза в киносалоните от 20 август, само че като множеството продукции тези дни, ще бъде наличен и онлайн, в стрийминг платформата HBO Max.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР