Ако искате да ви бъде хубаво в леглото, със сигурност

...
Ако искате да ви бъде хубаво в леглото, със сигурност
Коментари Харесай

Сигурен път към оргазма и за двата пола

Ако желаете да ви бъде хубаво в леглото, сигурно би трябвало да освободите животното в себе си. Има една част от секса, която ще ви помогне да стигнете доста по-лесно до върха на удоволствието. Учени са създали проучване, с което разкриват, че можете да достигнете до оргазъм доста елементарно, единствено в случай че наблегнете на тази част.

Д-р Жана Врангалова, професор по човешка половост, е разкрила, че пъшкането и звуците по време на секс могат да подействат доста възбуждащо на сътрудниците и ги води по-лесно до края. Пъшкането по време на секс прави половия акт по-чувствен и носи по-голямо наслаждение. Експертите считат, че точно посредством звуците сътрудниците демонстрират, че се усещат добре и се любуват на прекарването.

Едно изследване открило, че хората и от двата пола, които стенат по време на секс, имат по-добър полов живот. Установено е, че пъшкането и стоновете по време на секс оказват помощ на хората да се усещат по-уверени и удовлетворени в леглото, за разлика от говоренето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР