- Ако искате да удължите живота на вашите красиви цветя,

...
- Ако искате да удължите живота на вашите красиви цветя,
Коментари Харесай

Няколко полезни ежедневни хитринки за жени

- Ако желаете да удължите живота на вашите красиви цветя, нужно е просто да капнете няколко капки водка във вазата.

- Най-добрият метод да съхранявате своите скъпи бижута е в найлонови торбички. Така скъпоценностите ще запазят блясъка си и няма да потъмнеят.

- Ако желаете краката ви да наподобяват по дълги и стройни, носете обувки с токчета в физически цвят. Тъмните обувки вършат краката да наподобяват по-къси, а по-светлите тонове основават илюзията, че краката ви са с няколко сантиметра по-дълги.

- Бебешката пудра може да е отлично решение да се отървете от мазни петна по чантата. Необходимо е единствено да потъркате местата с нея и да я оставете да престои една нощ. До сутринта петната ще са изчезнали.

- Никога не перете банския си костюм в пералнята, а постоянно на ръка. Така може да го повредите и той да загуби своята разтегливост.



- За да предпазите чорпогащника или фините си чорапи от бримки, просто напръскайте с лак за коса. Но не прекалявайте!

- Увийте празна бутилка от обичаният си парфюм в носна кърпичка и я пъхнете в чекмеджето с бельото ви за един тънък и прелестен мирис.

- Ако желаете да се отървете от неприятната миризма в обувките ви за трениране, сложете две - три супени лъжици сода за самун в тях като гледате содата да се разпредели отмерено. Това ще поеме всяка неприятна миризма от обувките ви.

- Едно от най-неприятните и сложни неща е отлепянето на дъвка. Това може да стане най-лесно като върху нея поставите парче лед, което авансово сте обвили.

- Велурени обувки може да почистите елементарно като употребявате парче остарял, корав самун. Внимателно разтъркайте нечистотия и петната ще изчезнат мигновено.

- Как лакът ви за нокти да изсъхне по-бързо? Много е просто: поставете ръцете под студена бликам вода и изчакайте три минути. Лакът ще изсъхне доста по-бързо, в сравнение с сте очаквали.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР