Ако искате да целунете своят любим, но той е твърде

...
Ако искате да целунете своят любим, но той е твърде
Коментари Харесай

Вулгарно или полезно: Китайски студенти изобретиха уред за целуване по интернет

Ако желаете да целунете своят обичан, само че той е прекомерно надалеч, това към този момент не е невероятно! Китайски студенти изобретиха апарат, който съставлява топли движещи се силиконови устни. Благодарение на новото устройство, двойките, които живеят на далечни дистанции могат да изпитат същинска физическа целувка, с помощта на изобретението.

Китайските консуматори на обществени мрежи реагираха с учудване, някои даже бяха в потрес.

Уредът е оборудван със специфични датчици за налягане и посредством задвижващи механизми устройство може да имитира същинска целувка, като възпроизвежда натиска, придвижването и температурата на устните. Предава напълно тъкмо даже и звука от целувката.

Устройството срещна много рецензии в обществените мрежи. Повечето го дефинираха като “странно ”, “вулгарно ” и даже “страшно ”. На други пък им хареса концепцията и с възприятие за комизъм споделиха, че “да имаш връзка от разстояние е много неприятна концепция ”.

Появиха се и опасения, че устройството може да бъде купено и употребено от деца.

Човекът, на който му хрумнала концепцията се споделя Дзян Чжунли, а мотивът за изработката му била, че самият той имал връзка от разстояние с неговата другарка. Двамата се чували само по телефона или през интернет технологиите.
Според него устройството за целуване може да се употребява за поощряване на моногамните връзки, защото свързва единствено един адресант и един адресат в тъкмо избран миг. А с цел да се употребява се изисква единодушието и на двете страни.

Как работи джаджата:

През мобилен телефон се изтегля приложения (апликация), започва се, а устройството се включва на мястото на зареждачката за телефона. Следва реализиране на видеовръзка и двойката може да стартира с целувките. 

За феновете на запознанствата, китайското устройство разрешава на потребителите да се свързват анонимно с непознати във функционалността “Площад за целувки ” на приложението.
Когато двама души си харесат, в следствие може да им се прииска да се целунат. Те даже могат за качат своите целувки в приложението, с цел да могат другите да ги изтеглят и да ги изпитат.

Повечето хора не имат вяра, че такова нещо може да им донесе наслаждение, само че мненията опровергават това:

„ Това е най-хубавата изненада, която съм и правил по време на връзката ни от разстояние ”.

Ако си мислите, че устройството за целувки от разстояние е скъпо – грешите. То се продава на скромната цена от 70 лева на численост. За две устройства цената е 146 лева

В момента устройството за целувки се продава за 260 юана (70 лева.) за брой, а на двойка - към 550 юана (146 лева.). Харчат се по 100 на месец.

Устройството за целувки провокира съпоставения и с друго самоуверено откритие - Kissenger - джаджа, пусната от Института по въображение в Малайзия.

Устройството имитира същинска целувка благодарение на сензорна поставка, прикрепена в долната част на смарт телефона, която по-късно предава чувството към телефона на колегата, предава 24 часа.
То е предопределено само за елементарни целувки по бузата или устата, без опция за реплика на целувка с език.

Kissenger се сдвоява с приложение за известия, което разрешава на потребителя да изпраща целувка. То мери натиска върху разнообразни елементи на устните на подателя, с цел да възпроизведе тъкмо тази целувка върху приложението на получателя.
А вие бихте ли си купили сходно откритие?

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР