Ако искате да стоплите отвътре любим човек, но и да

...
Ако искате да стоплите отвътре любим човек, но и да
Коментари Харесай

Богатият вкус на Jameson Black Barrel идва с големи награди и велики разкази

Ако желаете да стоплите от вътрешната страна обичан човек, само че и да поглезите сетивата му – доверете се на ароматния дипломат от Ирландия – Jameson Black Barrel. Специфичното за бленда е комбинацията от американски дъбови бъчви, шери бъчви и емблематичните двойно обгорени бърбън бъчви, което придава на питието нотки на плодове, карамел, овъглено дърво, подправки и ванилия.

Откъде идва обаче тази тройнодестилирана магия? От далечна, само че братска Ирландия, родена в скреж и мрак, където дървените бъчви зъзнат под черното небе. В компанията на бурни пламъци, които стоплят сърцата на великаните, въодушевяват буйни танци и разсънват усети и аромати. Така се калява Jameson Black Barrel – в ария за огън и лед през мразовита нощ.

Изтънченият генезис и усет на огнената напитка ще се трансфорат в обичания подарък за сезона на значимите за вас хора. Без съмнения, една от най-гъделичкащите сетивата изненади.



За да зарадва още повече феновете на марката, Jameson ти дава и спомагателни дарове към всяка покупка. При регистрация на кода от касовата записка на, до 7 януари 2022 година всеки консуматор получава достъп до два аудио описа всяка седмица (общо 14), прочетени от обичани български гласове – Орлин Павлов, Мария Силвестър, Иван Бърнев, Гери Турийска, Юлиян Петров и Мила Робърт. Сред имената на великите създатели, на които ще можете да се насладите за едно уиски време, са Джек Лондон, О. Хенри, Франсис Скот Фицджералд, Бранислав Нушич, Джеръм К. Джеръм, Джеймс Джойс, Оскар Уайлд, Саки, Хенри Джеймс и Марк Твен. Тези литературни титани ще ви преведат към завършения, които ще можеш да вкусиш.



И тъй като хубавото постоянно може да е допълнително – всяка седмица всички записали касова записка могат да завоюват безжични слушалки или електронен читател. В края на промоцията на 7 януари 2022 година един от всички участници в томболата ще завоюва първокласна аудио система Klipsch. Разбери повече за играта и Jameson Black Barrel на:

Коледното извършване на покупки тази година наложително включва и посещаване на „ Раковски “ №112 (между НАТФИЗ и Славейков), където се намира извънредният pop-up магазин на Jameson Black Barrel.

(платено известие )
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР