Ако искате да сте по-здрави, но се борите, д-р Майкъл

...
Ако искате да сте по-здрави, но се борите, д-р Майкъл
Коментари Харесай

Майкъл Мозли казва, че жените трябва да изключат три храни за бърза загуба на тегло

Ако желаете да сте по-здрави, само че се борите, доктор Майкъл Мозли показа три храни, които можете да опитате да изрежете, като твърди, че в случай че не ги ядете, предизвикват бърза загуба на тегло.

Що се отнася до закуската, Мозли предложи, че има някои неща, които би трябвало да избягвате изцяло, в случай че желаете да отслабнете, защото той предложи на хората да „ понижат незабавно захарта “.

Това значи, че сладките зърнени закуски, сладкиши и сладки лакомства би трябвало да бъдат изключени от менюто, защото те ще „ придадат прилив на захар и по-късно ще ви накарат да се почувствате гладни скоро по-късно “. Вместо това би трябвало да изберете нещо, което е по-засищащо, в това число каша, овесени ядки за една нощ и яйца.

Д-р Мозли също по този начин предложи унищожаване на „ подсладени лакомства, сладки питиета и десерти “ като цяло, в случай че желаете да водите по-здравословен метод на живот. Съдържащите нишесте въглехидрати също би трябвало да се заобикалят, съгласно доктор Мозли, който разпространява диетата Fast 800. Сре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР