Ако искате да спечелите голяма възвръщаемост на вашите спестявания, това

...
Ако искате да спечелите голяма възвръщаемост на вашите спестявания, това
Коментари Харесай

17 високодоходни спестовни сметки, предлагащи най-високите лихвени проценти в момента

Ако желаете да спечелите огромна възвръщаемост на вашите спестявания, това е превъзходен миг да го извършите. Благодарение на многочислените нараствания на лихвените проценти от Фед през последните 18 месеца, множеството банки и кредитни съюзи покачиха лихвите по лихвоносни сметки, като депозитни документи (CD). Всъщност е допустимо да спечелите APY от 6% или повече през днешния ден, като отворите компактдиск в вярната финансова институция. Това е голямо спрямо лихвите, предлагани единствено преди една година - и в съпоставяне със междинния естествен лихвен % по спестовна сметка от 0,46%.

Но когато отворите компактдиск, вие се съгласявате да оставите спестяванията си подадени в сметката за целия период. В противоположен случай нормално би трябвало да платите наказателна клауза за преждевременното изтегляне на парите си, което може да понижи приходите ви — или да ги обезсили изцяло. Така че, в случай че парите ви са заключени в CD и в последна сметка би трябвало да имате достъп до тях по време на периода, глобите могат да бъдат значителен минус.

За благополучие, това не е единствената опция, която имате. Много високодоходни спестовни сметки също идват с доста високи APY за парите ви сега – и за разлика от CD-тата, вие получавате доста еластичност в подмяна. Със спестовна сметка с висока рентабилност можете да теглите средствата си, да депозирате повече или да разбърквате пари, без да губите лихвите, които към този момент сте спечелили. Нещо повече, лихвените проценти по някои високодоходни спестовни сметки съперничат на това, което можете да получите с компактдиск, което прави това отлично време за отваряне на подобен.

Започнете да проучвате най-хубавите проценти за икономисване, които бихте могли да спечелите тук.

17 високодоходни спестовни сметки, предлагащи най-високите проценти сега

Ако мислите за премествайки парите си в спестовна сметка с висока рентабилност, вариантите по-долу оферират някои от най-хубавите цени, налични през днешния ден:

Brio Direct — 5,35% APY: условие за най-малък депозит от $5000; $25 най-малък баланс, нужен за приемане на най-високия APY; без месечна такса за поддръжка Blue Peak Credit Union — 5,33% APY: $25 минимално условие за начален депозит; би трябвало да поддържате баланс от най-малко $200 на ден, с цел да избегнете такса за акаунт от $5 на месец Обща директна банка — 5,26% APY: $25 000 най-малък депозит посредством ACH, нужен за разкриване на сметка; $2500 най-малък баланс, нужен за печелене на рекламиран APY; без месечна такса за поддръжкаUFB Direct — 5,25% APY: $0 най-малък баланс, нужен за продобиване на най-високия APY; сметка предлага достъп до банкомат; без месечна такса за поддръжкаMilli — 5,25% APY: условие за най-малък начален депозит от $0; Изисква се най-малък баланс от $0; без месечна такса за поддръжка. Popular Direct — 5,25% APY: $100 условие за начален депозит; $100 най-малък баланс, нужен за продобиване на 5,25% APY; без месечна такса поддръжка; $25 такса за закриване на сметката в границите на първите 180 дни от откриването й Newtek Bank — 5,25% APY: $0 условие за най-малък депозит; $0 най-малък баланс, нужен за печелене на рекламиран APY; без месечна такса за поддръжка UFB Direct — 5,25% APY: условие за най-малък депозит от $0; $0 най-малък баланс, нужен за печелене на APY; без месечна такса за поддръжкаVio Bank — 5,25% APY: $100 минимално условие за начален депозит; $0 най-малък баланс, нужен за печелене на APY; без месечна такса за поддръжкаValley Direct — 5,25% APY: условие за най-малък депозит от $1; $0,01 най-малък баланс, нужен за печелене на APY; без месечна такса за поддръжка Evergreen Bank Group — 5,25% APY: $100 минимално условие за начален депозит; Изискване за най-малък баланс от $0, с цел да спечелите APY; без месечна такса за поддръжка Спестявания от самун — 5,15% APY: условие за най-малък начален депозит от $100; $0 най-малък баланс, нужен за приемане на рекламирания APY; без месечна такса за поддръжкаFNBO Direct — 5,15% APY: условие за най-малък депозит от $1; $1 най-малък баланс, нужен за печелене на рекламиран APY; без месечни такси за поддръжкаCIT Bank — 5,05% APY: $100 минимално условие за начален депозит; Минимален баланс от $5000, нужен за приемане на най-високия APY; без месечни такси за обслужване Tab Bank — 5,02% APY: $0 минимално условие за начален депозит; $0 най-малък баланс, нужен за приемане на най-голям APY; без месечни такси за обслужване CIBC Bank — 5,01% APY: условие за най-малък депозит от $1000; $1 най-малък баланс, нужен за печелене на рекламиран APY; без месечна такса за поддръжка Salem Five Direct — 5,01% APY: $10 минимално условие за начален депозит; $10 най-малък баланс, нужен за приемане на най-високия APY; без месечни такси за обслужване или поддръжка; APY, изплатен върху салда до $1 милион

Открийте най-хубавите днешни варианти за спестовна сметка тук.

Долната линия

Не е нужно да се задоволявате с невисок лихвен % върху вашите спестявания. Както компактдисковете, по този начин и високодоходните спестовни сметки оферират огромна възвръщаемост на вашите пари – само че гъвкавостта, предлагана от високодоходните спестовни сметки, ги прави солидна алтернатива, която да обмислите. Не единствено можете да спечелите APY до 5,35% с днешните най-високодоходни спестовни сметки, само че нормално не е нужно да плащате такси или да поддържате високи салда, с цел да го извършите. Тези преимущества могат да ви оказват помощ да увеличите оптимално възвръщаемостта на вашите спестявания, което ви улеснява да останете в крайник с задачите си за спестявания в този момент и в бъдеще.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР