Ако искате да си изкарате хубаво, особено при настъпващата все

...
Ако искате да си изкарате хубаво, особено при настъпващата все
Коментари Харесай

Пролетно почистване - да се погрижим язовир Пчелина

Ако желаете да си изкарате хубаво, изключително при настъпващата все по-явно пролет и макар всевъзможни мрачни синоптични прогнози, да отидете на някое безшумно и умерено място измежду природата е самодоволство.
Язовир " Пчелина " се намира покрай село Ковачевци, на 20-тина километра от Радомир и е едно от най-живописните места в Пернишка област. За мнозина тъкмо това е раят на земята - безшумно плискаща вода, магнетична панорама и положителни другари, с които да я споделиш. А мястото е извънредно уместно за деца, домашни любимци.
За да остане обаче по този начин, би трябвало и грижа от страна на хората. Затова, на 17 април (2021 г.), заповядайте и помогнете да почистим. Тази година река Струма донесе много отпадък, защото имаше много превалявания и снеготопене, а локалните хора добре знаят какво е положението на деретата в България. " Ще има много работа, само че и много помощници - с изключение на безконечните запалянковци от @ЦРОО-ПЕРНИК, с всички сили ще се включат и техните другари от @GoGoAdventures, които ще докарат всеки един каяк, с който разполагат! За още помощ - както с персонален образец, по този начин и с гласност, в самодейността се включва и.
Любителите на фотографията също ще бъдат удовлетворени, а на финала на събитието ще избираме и най-хубава фотография! Моля, носете чували за боклук, защото не сме сигурни дали обезпечените ще бъдат задоволителни. Вземете си нещо за ядене и вода. По опция носете и високи ботуши, в случай че имате - и кепчета, с цел да може събирането да става по-лесно.
Сборен пункт при " Хангарите ". Започваме в 9:30 часа. Няма краен час, само че камионът за сметоизвозване ще дойде към 15:00 часа, тъй че би било добре до тогава да се съберат множеството чували с боклуци на едно място. Ако желаете, може да се включите и от брега към село Поцърненци - под параклиса Св. Йоан Летний и да оставяте чувалите с отпадък на видно място с цел да може по-лесно да ги съберем с лодките и извозим до сборния пункт. Заповядайте!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР