Ако искате да се сдобиете със слънчева вода, а няма

...
Ако искате да се сдобиете със слънчева вода, а няма
Коментари Харесай

Чудотворно! Пийте Слънчева Вода За Здраве, Ето Как Да Я Приготвите

Ако желаете да се сдобиете със слънчева вода, а няма слънце, съществува и различен способ за зареждане със слънчева сила. Затваряте очи и въображаемо си представяте, че водата в съда приема мощните слънчеви лъчи.

Представяйте си дотогава, до момента в който почувствате по какъв начин силата на слънцето цялостни стъкления съд, а водата в него като че ли свети. Така получената вълшебна течност пийте на огромни глътки, като усещате по какъв начин тялото ви се изпълва с обич, здраве, младост и хубост. Мислено благодарете на водата, заредена със слънчева сила.

Особено ефикасна е синята слънчева вода. За да си приготвите такава вода вземете синьо стъклено шише и го напълнете с чиста филтрирана или речна вода. Затворете съда с коркова запушалка, само че никога не използвайте железна тапа.

Водата престоява един час под слънчевите лъчи и е подготвена за приложимост. Вследствие на слънцето и синьото стъкло тази вода е мощно структурирана и чисти от отрицателна сила. Такава вода може да се пие, да се мие лицето, да се поливат цветя, да се мият плодове и зеленчуци, а също да се почистват стаи, с цел да се освободим от неприятната сила.

Особено потребно е да се пие слънчевата вода заран преди закуска и вечер директно преди лягане, а също и половин час преди храна и два часа след хранене. Така заредената със слънчеви лъчи вода е доста потребна за заболели хора. Водата се пие от болния или се слага под леглото, където спи за една нощ и по този начин ще му помогне за по-бързо излекуване.

Когато зареждате вода със слънчеви лъчи тя би трябвало да се намира надалеч от тв приемник, компютър, битови уреди или телефон.

struma.bg
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР