Ако искате да се представяте на високо ниво, ще трябва

...
Ако искате да се представяте на високо ниво, ще трябва
Коментари Харесай

На какво могат да ни научат екстремните спортисти за психическата издръжливост

Ако желаете да се представяте на високо равнище, ще би трябвало да сте издръжливи. Начинът да изградите това психологично умеене е като преодолявате непредвидени провокации, пред които се изправяте по пътя си. Въпреки че всички рано или късно се изправяме пред някакви спънки, не е нужно да чакате това да се случи. Хората с високи резултати подхождат към по друг метод, като доста постоянно даже ги канят, споделя Полина Маринова Помплиано, създател на „ Hidden Genius: The Secret Ways Of Thinking That Power The World’s Most Successful People “.

„ Да бъдеш душевен устойчив е способността да издържаш на болежка за дълги интервали от време “, споделя тя. „ Най-добре представящите се хора употребяват умствени рамки, които фундаментално трансформират метода, по който виждат света “, прибавя Маринова Помплиано.
Правете нещо мъчно всеки ден
Екстремните спортисти са едни от най-устойчивите хора измежду нас и техните способи могат да служат като модел за внасяне на повече резистентност в живота ви. Например, спортистите на върха на опциите си постоянно сами си разпореждат някакви сложни за осъществяване действия, с цел да се приготвят по-добре за тези сложните моменти в живота, върху които нямат надзор.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР