Ако искате да се предпазите от всички онези настинки и

...
Ако искате да се предпазите от всички онези настинки и
Коментари Харесай

Чесън, мед, лимон и вода – защо се нуждаем от тези съставки

Ако желаете да се предпазите от всички тези настинки и грипове, които са част от студените месеци, би трябвало наложително да подсилвате имунната си система. Не е добра концепция обаче да разчитате напълно на имуностимуланти, които можете да си купите от аптеката, защото те не могат да ви дадат това, което биха могли да ви предложат натуралните артикули.

Чесън, мед, лимон и вода са продуктите, които всеки би трябвало да употребява през зимните месеци, в случай че желае да бъде здрав. Техните прочистващи и здравословни функционалности са несравними и мощно нужни за организма ни.
 Чесново мляко – за какво всички го пият? Чесново мляко – за какво всички го пият?
Не можем да отречем обстоятелството, че актуалната медицина и фармацевтична промишленост оказват помощ за лечението на голям брой болести. Понякога...

Ако консумирате тези артикули в композиция, резултатът им ще е доста по-осезаем. Важно е обаче да ги приемате заран на гладно, тъй като тогава работят най-добре.
Защо да одобряваме чесън, мед, лимон и вода?
Нека първо поговорим за меда и лимоните. Пчелният артикул има засилена прочистваща функционалност. Когато човек се разсъни от сън, в тялото му са останали шлаки, които е нужно да бъдат прочистени. Именно меда способства за това. Освен всичко останало, той е богат и на витамини. Когато го комбинираме с топла вода и лимони, действието му е още по-засилено.

Киселината в лимоните спомага за атакуването на мастните наслагвания, които затлачват тялото. Ако консумирате постоянно лимони, вие ще си гарантирате здраво здраве.
 Kой какъв брой чесън може да яде? Kой какъв брой чесън може да яде?
Народната медицина предлага да се яде чесън допустимо най-често: той е лек за 100 заболявания, избавя от главоболие, хрема, настинки, але...

Има обаче още една добавка, която ще окаже също толкоз удобно влияние върху вас, както лимоните, меда и топлата вода. Става въпрос за несравнимия чесън. Когато приказваме за консумация на чесън на празен корем, е значимо да споменем, че тя се предлага само на хора, които не страдат от никакви храносмилателни проблеми. В противоположен случай е доста евентуално зеленчукът да провокира раздразнение и дискомфорт.

Ако не желаете да имате противен мирис в устата след утринната консумация на чесън, можете с последните глътки от топлата вода с лимон и мед да изядете 1 – 2 цели скилидки, без да ги дъвчете, а единствено да ги преглътнете.

Ако дъхът за вас не е проблем, намачкайте скилидките чесън, прибавете мед, лимон и топла вода и изпийте тази свръх потребна напитка, която обезпечено ще укрепи имунитета ви и ще ви помогне да се справите с настинки и грипове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР