Ако искате да съчетаете удобното с модерното през най-студените месеци

...
Ако искате да съчетаете удобното с модерното през най-студените месеци
Коментари Харесай

Мода 2018: Секси туника с кожен клин вместо рокля

Ако желаете да съчетаете комфортното с модерното през най-студените месеци от годината, туниката е точната дреха за вас. Можете да я носите с всичко - от типичен деним и изчистен панталон до избелели джинси, чорапогащници и клинове в разнообразни цветове. Зимните туники са обичана опция на роклите и вършат тоалета забавен с един размах.

Туниката е следващата дреха, която дамите елегантно присвояват от мъжкия дрешник. В Древен Рим и Гърция тя е обозначавала обществения статус и колкото по-високо в йерархията бил човек, толкоз по-скъп и изтънчен бил платът на неговата туника. Мъжките туники с дължина над коленете били надалеч по-предизвикателни от дамските, които достигали чак до глезените.

Едно от многото преимущества на туниката е, че удължава силуета. За да подчертае тялото ви по най-хубавия метод обаче, първо обърнете внимание на дължината. Моделите, които стигат под ханша, стоят отлично на по-пълните дами като за тях се предлага също настоящият през последните няколко сезона А-силует. Такъв тип туника е вталена в горната си част и разкроена в долната, придавайки секси линия на тялото и независимост на придвижванията. Ако желаете да привлечете погледите към горната част на тялото си, заложете на туника с забавни ръкави, да вземем за пример вид прилеп.

Неустоима композиция, която подхожда на всички фигури, е туника с чеп. Това са два от най-модерните детайла от зимната ви визия, а в композиция показват безпогрешно възприятие за жанр с минимални старания. Черният чеп стои еднообразно добре с ярки цветове и с неутрални тонове. Друга водеща наклонност тази година е кожата, по тази причина заменете елементарния черен чеп с кожен за спомагателен резултат.

Добавете чифт високи ботуши над коляното и ще изглеждате неотразимо както в офиса, по този начин и на празненство. Съвършената бизнес визия ще постигнете като комбинирате изискана рокля туника със сако или блейзър. Съчетанието от туника или рокля с мини дължина и кожени ботуши над коляното е идеално за специфични мотиви.

В взаимозависимост от това дали предпочитате по-семпли или по-дръзки модели, можете да избирате сред голям подбор от елегантни туники. Модерни са плетивата, дантелите, кожените детайли и блестящите украшения като златни влакна, сребристи орнаменти и пайети. Ще откриете модели с драперии, джобове, етнически претекстове, къси и дълги ръкави. Роклите с цепки резервират своята новост, само че тази година трендът се трансферира също върху полите и туниките.

Добавяйки колан, освен ще внесете цвят и текстура в тоалета, а и ще акцентирате върху извивките на тялото си. Последният вик на модата са тънките колани, които се носят върху дебели, топли облекла. Наметнете жилетка върху туниката си и пристегнете с гръмък колан. Комбинацията в началото може да ви се стори странна, само че прибавянето на още един слой прави тоалета изискан. Вместо жилетка, можете да добавите вталено кожено яке за истинска рок визия.

Модерни цветове са бялото, аленото, черното, розовото, синьото, кафявото, както и някои ексцентрични съчетания. Не забравяйте, че прекомерно пъстрите модели ще имат противоположен резултат върху тоалета и вместо визията да бъде стилна, ще стане претрупана. Подходящите обувки и аксесоари могат да дадат замайващ акцент даже на най-изчистената и елементарна туника. Експериментирайте с огромни бижута, въодушевени от бохемския жанр, гривни и пръстени, перли и други смели аксесоари, в случай че тоалетът го разрешава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР