Ако искате да резервирате круизна ваканция, тогава може да искате

...
Ако искате да резервирате круизна ваканция, тогава може да искате
Коментари Харесай

Експертите по пътуванията разкриват най-доброто време за резервиране на круиз, ако искате най-евтините оферти

Ако желаете да резервирате круизна почивка, тогава може да желаете да влезете допустимо най-рано съгласно специалистите.

Тъй като круизните компании отварят резервации най-рано до две години преди корабът им да отплава, се оказва, че ранното птиче в действителност може да хване червея. Експертите от Iglu Cruise разкриха, че най-хубавото време за запазване на круиз е един от въпросите, които най-често им задават летовниците - и до момента в който други празници могат да бъдат оставени в последния миг, когато става дума за круизи, коства си да се качите по-рано.

Те изясняват: „ Ако резервирате най-малко 12 месеца авансово, евентуално ще имате отличен избор от дати и каюти. Семейните каюти и местата за деца се резервират даже до 18 месеца преди Тези, които желаят независима каюта, да вземем за пример, би трябвало да се стремят да закупят такава 12-18 месеца авансово.

„ Много нови направления и оферти за ранни резервации се появяват през декември или януари всяка година и това е положително време е да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР