Ако искате да пропуснете ходенето на маникюрист, но пък искате

...
Ако искате да пропуснете ходенето на маникюрист, но пък искате
Коментари Харесай

5 идеи за лесен и ефектен маникюр у дома

Ако желаете да пропуснете ходенето на маникюрист, само че пък желаете маникюр, който няма да остане неусетен, ето по какъв начин да постигнете това в домашни условия.
Какво ви е належащо?

Освен дузина лакове, ще ви трябват още няколко дребни неща за съвършения маникюр в домашни условия.

На първо място ще ви би трябвало инструмент, който наподобява на молив, само че в двата края има друг по дебелина писец с малко топченце на върха. Тази джаджа е идеална за оформяне на точки и други украшения по ноктите.

Но по-прецизни рисунки стават с четка. Има специфични четки за нокти (с косъмчета или силиконов връх), тъй че си заслужава да опитате украса на ноктите с такава. Може пък да ви се окаже по-удобна.

Топ лак или заздравител за нокти е също потребно нещо в комплекта ви за маникюр. С него ще запечатате лака и ще го извършите по-устойчив.

Какъв маникюр да изберете?

Все отново не сте професионални маникюристи, тъй че изберете елементарен за направа, само че въпреки всичко гръмък маникюр. Ето няколко хрумвания:

Маникюр с точки

Точките са най-лесните за оформяне украшения върху ноктите. Може да извършите единствено някои от ноктите с точки, може всеки нокът отчасти да е затрупан с точки и така нататък Вариантите са безчет доста. Ако комбинирате два цвята лак, а точките са в трети цвят, също ще се получи нещо забавно и ефектно.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР