Ако искате да приготвите най-добрите си палачинки на Деня на

...
Ако искате да приготвите най-добрите си палачинки на Деня на
Коментари Харесай

Ninja стартира светкавична разпродажба на всички съдове за готвене преди Деня на палачинките и Свети Валентин

Ако желаете да приготвите най-хубавите си палачинки на Деня на палачинките (13 февруари), ще ви би трябвало тиган с най-високо качество и харесванията на най-продаваната марка кухненски принадлежности Ninja са разполагаем, с цел да ви оказват помощ да постигнете тъкмо това.

Търговецът на дребно, прочут с най-продаваните си фритюрници, има оферта за лимитирано време, която ще спести на купувачите 20% от цялата гама съдове за готвене, а купувачите, които употребяват кода за отстъпка PANCAKE20 на касата, ще получат лимитираното време оферта, която завършва в 23:59 на 14/02/24.

Ninja разполага с богат избор от сбирки от съдове за готвене, от сбирката с твърди анодизирани съдове, до вероятната сбирка от съдове за готвене, до сбирките от неръждаема стомана, Stackable, Essential и Classic, с цел да назовем единствено няколко, обезпечено ще намерите тъкмо това, което търсите.

Така че, в случай че тиганът е това, от което се нуждаете, тогава не търсете повече, тъй като можете да се сдобиете с н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР