Ако искате да получите мощен оргазъм докато правите секс с

...
Ако искате да получите мощен оргазъм докато правите секс с
Коментари Харесай

Искате МОЩЕН оргазъм? ТОВА е позата

Ако желаете да получите мощен оргазъм до момента в който вършиме секс с обичания, би трябвало да опитате позата " Мост ". Тя е нещо като йога позата, само че има включено навлизане и нежни милувки.

За да я извършите, лягате по тил, като държите раменете си на леглото, и повдигате бедрата си, като коленете ви са разтворени на разстояние към бедрата. Поставете тежестта си върху стъпалата и раменете, до момента в който сътрудникът ви коленичи сред краката ви, с цел да проникне.


Защо тази поза е толкоз добра?
Тази поза е най-хубава, когато сътрудникът ви или и двамата сте подготвени да свършите. Това е по този начин, тъй като тя дава опция за по-дълбоко и по-агресивно навлизане.
Как да я извършите даже по-добра?Добавете възглавници
Добавете атрибут, с цел да увеличите удоволствието. Започнете с възглавници, които могат да се слагат под дупето на приемащия сътрудник, което ще повдигне бедрата и ще ускори натиска, триенето и чувството, с цел да усили капацитета за наслаждение.
Използвайте лубрикант с фикция
Използвайте авансово подтикващ лубрикант като гел за интензивно наслаждение, с цел да засилите чувствата. Можете също по този начин да експериментирате с всевъзможни еликсири на CBD основа или други гелове за възбуденост.
Играйте с играчки
Ако желаете да изведете тази позиция на идващото равнище, използвайте вибратор за клитора или патрон за по-интензивни чувства.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР