Ако искате да подобрите качеството си на живот присъединете се

...
Ако искате да подобрите качеството си на живот присъединете се
Коментари Харесай

Дъжд от ВЪЗМОЖНОСТИ и КЪСМЕТ през новата седмица 11.12-17.12

Ако желаете да подобрите качеството си на живот присъединете се тук:

Вижте какво е подготвила новата седмица 11.12-17.12 за вашия зодиакален знак:

Овен

 Късметче за вашата зодия Овен

Парите идват доста елементарно и даже на драго сърце през новата седмица 11.12-17.12, вие ще си почивате и някои средства капят във вашата карта или хората сами ще ви ги донесат. Може би ще продадете нещо елементарно, бързо и преференциално.

Телец

 Късметче за вашата зодия Телец

Културният отдих е тъкмо това, от което се нуждаете в този момент през новата седмица 11.12-17.12 ; можете да се забавлявате на някое културно събитие, да посетите галерия или зрелище, да отидете на кино или други забавни представления.

Близнаци

 Късметче за вашата зодия Близнаци

През новата седмица 11.12-17.12 няма да имате безусловно никакво време за отмора или фамилията. Постоянно сте на някакви срещи, конференции, събирания и други многолюдни събития, които имат най-вече бизнес, а не развлекателен темперамент.

Рак

 Късметче за вашата зодия Рак

Сега получавате дарове, само че те могат да бъдат не толкоз под формата на сладкиши или хубави пакети, а по-скоро доста необикновени, ексцентрични като приятни усещания, страсти, а също и бонуси и награди през новата седмица 11.12-17.12.

Лъв

 Късметче за вашата зодия Лъв

Този път адреналинът ви скача, през новата седмица 11.12-17.12 ви чакат завършения, пътешествия, срещи с невероятни хора, екзотични неща и непредвидени феномени. И на драго сърце ще се потопите в целия този непрестанен авантюризъм.

Дева

 Късметче за вашата зодия Дева

През новата седмица 11.12-17.12 ще съберете огромна компания към себе си. И няма значение дали това е вашето семейство, лоялни дългогодишни другари или сътрудници от работата, главното е, че всички вие сте съидейници, които имат обща цел.

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни

През новата седмица 11.12-17.12 в действителност би трябвало по някакъв метод да покажете своята интензивност и да получите нови страсти, да бъдете непрекъснато в придвижване, на път, в връзка, да учудвате другите и да се учудвате сами, да получавате нови познания и потребна информация.

Скорпион

 Късметче за вашата зодия Скорпион

Тъй като сте си сложили доста амбициозни проекти, би трябвало да работите доста. Работното време не ви стига, с цел да реализирате всичките си проекти, през новата седмица 11.12-17.12 обаче триумфите идват без старания. Ще се чувствате доста удовлетворени и задоволени от работата си през миналата година.

Стрелец

 Късметче за вашата зодия Стрелец

Все още не си позволявате да се отпуснете, в противен случай, определяте си прецизен график,през новата седмица 11.12-17.12 който ще се опитате да спазвате, с цел да извършите всичко, което сте възнамерявали, тъй като в действителност времето е доста малко, а има доста за извършване. Вие сте сполучливи! Кариера се гради с неизменност и труд!

Козирог

 Късметче за вашата зодия Козирог

Дайте си късмет да получете опция новата седмица 11.12-17.12 да опитате нещо ново, да посетите някое екзотично място, да опитате нови ястия, да се срещнете с забавни хора, с една дума, внесете нещо доста необичайно и извънредно в живота си, направете го по-разнообразен.

Водолей

 Късметче за вашата зодия Водолей

Възнамерявате да употребявате новата седмица 11.12-17.12 единствено за отмора и никакви терзания или оферти, даже и преференциални, няма да ви накарат да измененията решението си. Няма да ви интересува мнението на другите или многото домашна работа, тъй като в действителност имате потребност от цялостна релаксация.

Риби

 Късметче за вашата зодия Риби

Вие сами ще се изненадате от способността си да извършите толкоз доста неща през новата седмица 11.12-17.12 и да посетите толкоз доста места. Защото няма да забравите за заниманията си, ще се грижите за бизнеса си и ще бъдете със фамилията си.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР