Ако искате да отидете на бар или ресторант във ,

...
Ако искате да отидете на бар или ресторант във ,
Коментари Харесай

На ресторант във Франция – след 15 януари, евентуално

Ако желаете да отидете на бар или ресторант във, ще би трябвало да почакате най-малко до 15 януари 2021 година Очаква се тогава заведенията да отворят още веднъж вратите си за гости, заяви държавната организация Франс Инфо.
Говорителят на държавното управление Габриел Атал приказва през днешния ден за „ вероятности за декември ”, само че организацията осведоми, че от няколко достоверни източници в Министерството на стопанската система е получила информация, че въпреки всичко става въпрос за средата на януари.
 В Европейски Съюз няма единодушие за общи правила за бързи Covid проби и карантина В Европейски Съюз няма единодушие за общи правила за бързи Covid проби и карантина
Редица държавни управления на Европейски Съюз се опълчват на общи правила за потреблението на бързи проби за Covid-19, се споделя във вътрешен докуме...
Броят на новозаразените с през последните дни понижава, само че все пак обстановката в отделенията за интензивно лекуване e напрегната, написа „ Евронюз ”. Пациенти от мощно наранени райони биват изпращани на лекуване в прилежащи страни.
Ресторантите имат право да оферират само храна за у дома. Някои слагат столове по тротоарите пред заведенията, само че те няма по какъв начин да бъдат употребявани.
Ресторантьор от Лион споделя, че поради затварянето за 125 дни обстановката е непоносима. Регионът Оверн-Роне-Алп е измежду най-засегнатите от пандемията сега, като алпийската част има доста случаи на заразяване.
Според публични източници на информация, през идната седмица жителите ще могат да си купят елхи в градинските центрове, супермаркетите и пред цветарските магазини. Магазините за цветя сега имат право да продават единствено онлайн.
 Франция се готви за имунизация против COVID-19 през януари Франция се готви за имунизация против COVID-19 през януари
Франция съобщи във вторник, че се готви да стартира национална акция за имунизация против ковид през януари, когато се надява, че...
Идните седмици се чака държавното управление да реши кои магазини ще имат право още веднъж да отворят порти.
Не единствено търговците на дребно на играчки се опасяват за бизнеса си към коледните празници предвид на конкуренцията в интернет. Кметът на Париж Ан Идалго поддържа петицията " Коледа без Амазон ", стартирана от френски деятели в интернет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР