Ако искате да купите нова кола на лизинг сега, но

...
Ако искате да купите нова кола на лизинг сега, но
Коментари Харесай

Вносителят на Jeep и Alfa Romeo ще плаща първата година от лизинга на своите клиенти

Ако желаете да купите нова кола на лизинг в този момент, само че да платите първата си вноска следващата година по това време, вносителят на Jeep и Alfa Romeo за България има нещо за вас.

" Витоша Ауто " започва стратегия " FirstYearTogether " за коли Jeep и Alfa Romeo, в която новият представител на марките действително ще е покрил разноските за лизингови вноски, автокаско и гражданска отговорност за период от 1 година.

Програмата, в която не се отсрочват, а са към този момент заплатени евентуални разноски, ще бъде предлагана единствено по време на изключителното състояние в България и е ориентирана към хората, които биха желали да се снабдят с нов и сигурен автомобил в този момент и да се възползват от опцията да стартират да заплащат за него откакто се върнат към естествения си метод на живот.

" Витоша Ауто " дава опция към това предложение да се върне използвана кола без значение от нейните марка и пробег и това да бъде първичното заплащане за нов автомобил Jeep или Alfa Romeo.

Иновативната лизингова стратегия " FirstYearTogether " е приносът на автомобилната компания в сегашната сложна обстановка, по сходство в други страни, и е основана с вяра за бързо възобновяване на естествената икономическа конюнктура. Предложението е ориентирано към клиенти, които са обмисляли промяна на автомобила си с нов, и за тези, които търсят спокойствието да ръководят нов автомобил с 5-годишна гаранция. " Витоша Ауто " оферират условия, които в никакъв случай преди не са предоставяли и ще бъдат годни за налични и поръчкови коли Jeep и Alfa Romeo във времето на изключително състояние у нас.

" Ситуацията към COVID-19 е непредвидена за целия свят. Всеки един от нас е очевидец и в това време участник в динамично изменяща се житейска и бизнес среда. Нашият бизнес постоянно е бил в услуга на клиентите. Това е повода и сега да опитаме да ги облекчим. Така, както те ни поддържат през всичките години, по този начин и ние продължаваме да го вършим за тях и в този момент. В сложен за всички ни миг. Защото сме сътрудници - освен през вчерашния ден, само че и през днешния ден. И на следващия ден. И имаме вяра, че дружно можем. ", изясни Ния Йорданова, управител " Продажби " във " Витоша Ауто ".

Автомобилният представител продължава да предлага актуалните си познати стратегии по 7-звездно обслужване, самостоятелен метод и работа при най-високи стандарти за сигурност и стерилизация.

От началото на 2020г., " Витоша Ауто " одобри едно ново предизвикателство - да съставлява и развива марките Jeep и Alfa Romeo. След сполучливата история на INFINITI в България, от компанията са сигурни, че тяхната философия за 7-звездно обслужване, напълно ориентирано към потребностите на клиента, е вярната формула и за тези две премиум автомобилни марки.

" Витоша Ауто " има подготвеност да провежда връзката с клиентите в комфортен за тях вид - телефонен диалог, видео връзка и презентация, самостоятелно представяне на определен автомобил в техен шоурум, тест-драйв на изцяло дезинфекциран автомобил и всевъзможни други ограничения, които сегашната невероятна обстановка постанова.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР