Ако искате да имате по-красив и енергоефективен дом, изберете услугите

...
Ако искате да имате по-красив и енергоефективен дом, изберете услугите
Коментари Харесай

​Топлоизолации от „Capo-build“ – гаранция за качество на изгодни цени

Ако желаете да имате по-красив и енергоефективен дом, изберете услугите на врачанската „ Capo-build “ ЕООД. Професионалисти с дълготраен опит могат да трансформират тотално всяка постройка и да я трансфорат от неугледна и студена в модерно, уютно и съвременно жилище. След работата на майсторите от „ Capo-build “, домът ви ще дава отговор и на високите стандарти за енергийна успеваемост със модерна топлоизолация, и по този начин ще спестите от високите сметки.
Фирмата прави разнообразни ремонтни действия за възстановяване на цялостния образ на постройките, измежду които вътрешна и външна топло- и хидроизолация, замяна на дограма, слагане на гипсокартон и други. Всички услуги се правят с материали със документ за качество. Клиентите могат да разчитат и на 5-годишна гаранция за съвършено свършена работа.
Врачанската компания работи на територията на Северозапада от 13 години и е събрала стотици удовлетворени клиенти. Всички чиновници са минали обучителни курсове и са експерти в региона си. Те разполагат със лично скеле и завършват работата си в уговорения период.
Фирмата работи по избор и план на клиента, като цените за външна топлоизолация варират от 33 лв. на кв/м. до 50 лв. на кв./м., според от определените материали и сложността на осъществяването.
При въпроси не се колебайте да попитате на тел.: 0878 495 695 /Николай Тодоров/ или да видите някои от изпълнените поръчки на уеб страницата на компанията тук.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР