Ако искате да го има този футболен клуб във вида,

...
Ако искате да го има този футболен клуб във вида,
Коментари Харесай

"Левски" и феновете: кой каква позиция зае след срещата при Борисов

" Ако желаете да го има този футболен клуб във типа, в който вие си го представяте, акциите би трябвало да са си при вас. И да си държите ръководството на клуба. "

С тези думи министър-председателят Бойко Борисов се обърна към последователи на " Левски ", които пристигнаха на среща с него в петък. Още след диалога в Министерския съвет присъствалите ентусиасти, представители на четири фенски организации, дадоха знак, че гледат в разнообразни направления, само че и направиха конкретизиране, че следва всяка от тях да разиска възгледите си.

Те бяха единомислещи, че сега няма по какъв начин " Левски " да бъде ръководен единствено от почитателите и че за сходен ход са нужни подготовка и работа в продължение на няколко години.

След срещата при Борисов всяка от организациите показа позицията си, като се удостовери чувството за разлики в мненията на другите организации за това какъв да бъде методът.

Позицията на клуба

Бизнесменът Васил Божков, който стои зад собствеността на " Левски ", два пъти единствено за дни се срещна с почитателите. Той непосредствено съобщи, че в случай че се одобряват препоръчаните промени в Закона за хазарта, няма да има пари да устоя " Левски ".

" Вариант, в който " Левски " се финансира и ръководи от почитателите, сега е съвсем неосъществим ". Това съобщи изпълнителният шеф на сините Павел Колев пред " Дневник ".

" Според мен (при този вариант) клубът няма да може да действа или най-малко няма да може да действа на това равнище, на което се изисква за един професионален футболен клуб, с цел да може да се бори за по-челно класиране, присъединяване в европейските клубните шампионати и продобиване на отличие, което в действителност е заложено в генома на " Левски ", съобщи той и посочи, че сега клубът е нормализиран.

Кой какво сподели от почитателите

Национален клуб на последователите (НКП): " Васил Божков сподели и на двете срещи, които направи с нас, че в случай че няма
лотария, няма да има финансиране. Той по публични данни е един от най-богатите българи. Ако той е желал да избави " Левски ", както твърди, и е имал предпочитание да стане работещ план, то той може да откри метод да го стори това ", сподели ръководителят на НКП Степан Хиндлиян след заседание на членове на организацията в събота вечер.

" Може да бъде изменен законът и да не дава тези пари, които дава в този момент, само че в случай че имаш предпочитание и го казваш, че искаш да спасиш " Левски ", ще даваш по-малко. Ще се обърнеш към други хора да ти оказват помощ, към почитателите, тъй като ще го създадат, само че не както те желаят. Някой желае да ни хвърли в огъна. Хората би трябвало да преценяват дали желаят да бъдат по този начин употребявани. Понеже сме задоволително диалогични, подаваме ръка на Васил Божков и му споделяме: " Дайте да търсим общ вид, дайте да седнем и да се разберем. Има ли го този общ вид или го няма? " А не по този метод Или сте зад мен, или " Левски " умира. Няма да се уморя да дублирам това. "

" Ултрас Левски " : " Изразяваме безапелационна поддръжка към актуалното управление на " Левски " на база поставените през последната година основи за дълготрайно и професионално ръководство, а точно: финансова непоклатимост и прозрачност; явен генезис на средствата, влизащи в клуба; проект за погасяване на задълженията; усъвършенствана организация и структуриране на клуба; вложения в ДЮШ и спортната база; пресичането на практики за източване на клуба посредством комисионни от прехвърляния ", гласи позиция от понеделник.

" Стартираме акция " Долу ръцете от Левски! ", с която целим да заявим безапелационна позиция против съмнителните схеми и способи, по които сложени лица се спускат в " Левски ", а клубът се използва като политически инструмент. Основният акцент в акцията е да призовем и консолидираме последователите на " Левски " за излизане от летаргията и за изложение на позицията им там, където е нашето място, на трибуните. Приканваме и ще работим за всеобщо закупуване на абонаменти карти за идния полусезон. "

 Феновете след срещата при Бойко Борисов
© LAP.BG

Феновете след срещата при Бойко Борисов

Тръст " Синя България ": " Приветстваме професионалното ръководство на " Левски " в миналите 11 месеца и всички ръководители, виновни за това. Изказваме поддръжката си за положения труд и постигнатото преструктуриране на административните и спортно-технически действия, както и бленувания за всички левскари фокус върху ДЮШ. Въпреки откритото до този миг отвращение за даване на директни доказателства за финансовото положение на " Левски ", всичко очевидно досега приказва за вярната посока, по която нашия клуб е поел в управническата си активност ", оповестиха от организацията.

" Противопоставяме се остро и изрично на всевъзможни опити " Левски " да бъде употребен като инструмент за политико-икономически въздействия или разменна монета в нечии подмолни покупко-продажби. Няма да допуснем клубът и неговите последователи да бъдат употребявани за корпоративен лобизъм или за отбрана на персонални търговски ползи. "

" Свидетели сме на унизително и грозно държание на политическия ни хайлайф по отношение на представители на нашата синя общественост, доста наподобяващи днешното отношение на страната по отношение на " Левски ".

" Сини сърца ": " Изразяваме поддръжката си към настоящето управление, което през последната година стабилизира и преобрази ПФК " Левски ". С поредна и вярна финансова политика, както и структурни промени, образът на клуба стартира да се възстановява. Натрупаните отговорности са предоговорени и постоянно погасявани. Направените вложения в детско-юношеската школа ни дават вяра, че още един път първият тим ще е формиран от момчета със сини сърца. "

" Смятаме, че всеки би трябвало да дава отговор за дейностите си, без значение от обучение, убеждения, политическа принадлежност, имуществено положение, персонално или публично състояние. Над всички нас стоят законите и Конституцията на Република България, и ние би трябвало да ги съблюдаваме, и да отговаряме пред тях и хората. "

" Призоваваме всеки да приложи неприкосновената му независимост на съвестта и мисълта, и да поддържа обичания тим. Ние ще продължим да оказваме помощ, съгласно опциите си, за неговото успокоение и развиване, в това число и присъединяване в митинги, които са в границите на закона. "

Как властта даде поръчка за интервенция в хазартния бизнес - тук.
Какво сподели Борисов - тук.
Какво целят препоръчаните промени в
хазарта съгласно Божков - тук.
Какво ще се случи с бизнеса на Васил Божков - тук.
Всичко по тематиката - тук

Всичко, което би трябвало да знаете за: Сблъсъкът за
хазарта (59)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР