Ако искат, явно така и така ще променяме Изборния кодекс

...
Ако искат, явно така и така ще променяме Изборния кодекс
Коментари Харесай

Нанков към Демократична България: Явно искате да има избори докато не спечелите мнозинство

" Ако желаят, очевидно по този начин и по този начин ще променяме Изборния кодекс - в него да запишем: избори се организират до момента в който “Демократична България ” реализира болшинство! "
Така разяснява във своя фейсбук профил зам.-министърът на Министерство на регионалното развитие в оставка Николай Нанков утринното присъединяване на съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов  в предаването " Неделя 150 ", в което той съобщи, че като като политическа групировка " Демократична България " желае да взе участие в излъчено ръководство, годно да осъществя смяна, само че в случай че това Народно заседание не може да излъчи такова годно ръководство, ще пристигна време за последващи избори. "
Ето какво гласи и на Николай Нанков по тематиката:
 ГЕРБ печели два пъти повече гласове от ИТН в Ловеч ГЕРБ печели два пъти повече гласове от " ИТН " в Ловеч
Категорична победа от 34,66 % завоюва ГЕРБ-СДС в област Ловеч при 100 % обработени протоколи от РИК. Това е един от най-високите резул...
" Слушах през днешния ден по БНР словоизлиянията на Христо Иванов - държавно управление с мандата на Има Такъв Народ, само че не непременно. На изборите хората споделили кой не желаят да ги ръководи. На възможни предварителни трябвало да кажат кой да ги ръководи. Интересен метод в анализите на вота. Ако желаят, очевидно по този начин и по този начин ще променяме Изборния кодекс - в него да запишем: избори се организират до момента в който “Демократична България ” реализира болшинство! "
Припомняме, че резултатите от изборите отредиха ГЕРБ да има 75 депутати, " ИТН " - 51, Българска социалистическа партия са с 43 депутати, следват Движение за права и свободи с 30, " Демократична България " с 27 и " Изправи се! Мутри вън! " с 14.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР