Ако искаш да разбереш нещо повече за една жена, виж

...
Ако искаш да разбереш нещо повече за една жена, виж
Коментари Харесай

Каква жена си според питието, което обичаш?

Ако искаш да схванеш освен това за една жена, виж я какво си поръчва за пиянство! Ако не ви се има вяра на сходно изказване, питайте който и да е барман!

Не, в действителност, обичаното пиво приказва доста за характера на дамите. И, преди да отсечете, че имате разнороден усет по отношение на напитките, замислете се, коя от всичките въпреки всичко предпочитате най-вече! И вижте какво разкрива за вашата персона тя.

Вино

Мацките, които избират вино, са уверени, интелигентни и доста женствени. Ерудирани, с богата обща просвета и доста проницателни. Имат си лично мнение и не се тормозят да го отстояват. Ако би трябвало, биха минали и през огъня за хората, които обичат.

Другото, което би трябвало да знаете, е, че тези дами не са лесна плячка. Ще би трябвало много качества да покажете, с цел да ви извърнат внимание. Но пък, в случай че се влюбят във вас, ще ви подаряват с доста деликатност и внимание. В никакъв случай не бъдете груби с тях. Това най-вече ги отблъсква.

Водка

Водката е обичано пиво на независимите дами, които знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран. Освен това са и доста буйни любовници! Това, на което доста се нервират, са мрънкащите хора и лигльовците, които не могат да поемат отговорност за дейностите си.

Иначе са доста правилни приятелки и то от тези, които можете да потърсите когато и да е на денонощието. Не се тормозят да споделят истината в очите. Много държат на доверието, а това, което в никакъв случай няма да простят, е измяната.

Уиски

Тези девойки напълно не са с елементарен темперамент. Не разрешават на никой да им се постанова, камо ли да ги разиграва. Ако ги желаете в живота си, ще би трябвало първо да спечелите уважението им. Да покажете, че на вас може да се разчита.

По-добре не им давайте мотиви за ревнивост, тъй като ще се сблъскате с гнева им. А, нищо чудно и да ви го върнат тъпкано. Другото, което би трябвало да знаете за тях е, че мозъкът им е изострен като бръснач! Така че, не подхващайте спор, в случай че нямате стоманени причини.

Коктейл

Момичетата, които си падат най-много по коктейлите, са доста благи, сантиментални и добрички. Готови са на всичко за хората, които обичат и постоянно ще ви оказват помощ в потребност. И освен! Ще ви изслушат, ще проявят схващане и състрадание към проблемите ви, ще ви дадат съвет, само че няма да ви съдят.

Само че би трябвало да знаете, че са много раними. Много внимавайте, тъй като и най-малката и „ почтена “ засегнатост напряко раздира душата им.

Мартини

Жените, които обичат Мартини, са безспорни сладурани. Жизнени, занимателни, чаровни… Ще намерят верния метод към всеки човек и ще ви кажат и най-жестоките истини без да ви обиден.

В любовта са доста всеотдайни и държат на съществени морални полезности като честност, почитание, разбирателство… Отвращават ги грубите прояви, изключително на обществено място. Те рядко ще ви дадат мотив за ревнивост и по-добре вие също рядко да го вършиме. Защото те не търпят да са подценявани и унижавани по подобен метод.

Нещо безалкохолно

Жените, които не обичат алкохол, постоянно са считани за скучни моралистки, които не могат да се провиснал. Истината обаче е друга. Тези мацки са безусловно естествени и умеят да се забавляват и без „ тласъци “.

Те одобряват нещата тъкмо такива каквито са, не се стараят да трансформират хората към себе си (освен може би тези, които пият прекомерно много). Просто избират – в случай че им е добре – стоят, в случай че не – всеки по пътя си. Сами се досещате, че не са и лицемерни, което е почтено за почитание. Имат не доста, само че пък правилни другари.

Джин

Джинът е питието на по-сериозните дами. Те рядко обикалят нощните заведения, само че решат ли да му провиснал малко края, единствено стойте и гледайте! Ще ви скрият шапката от ваучър и занимания, че дори мъчно ще издържите на темпото им.

Иначе на тях можете да разчитате за всичко. Те умеят чудесно да проучват всяка обстановка и да вземат най-правилните решения. Затова е добре да се вслушвате в препоръките им. Ако пък сте влюбен в такава жена, не си и помисляйте да й се налагате или да й въртите номера. Толкова бързо ще ви бие шута, че ще се чудите от кое място ви е пристигнало.

Бира

Свободолюбиви девойки, които са взели живота си в ръце. Обичат да са разнообразни, обичайните хора им се костват скучни и безперспективни. Няма да ги видите да правят нещо просто, тъй като „ по този начин би трябвало “.

Много държат на думата си и ще пренебрегват всеки, който не го прави! Недейте да им мрънкате и да им се оплаквате! Те единствено накратко ще ви сложат на мястото ви и ще ви кажат, че виновността си е напълно ваша. Мъжете обожават компанията на тези дами, тъй като с тях се усещат умерено и доброволно.

Шотове

Абсолютни купонджийки със ужасно възприятие за комизъм, които обожават живота – такива са мацките, които избират да пият шотове. Ще се качат на бара и ще танцуват цяла нощ, ще ви заразят с позитивното си въодушевление и ще ви накарат да забравите за всичките си проблеми и паники. Абсолютни чаровници!

Интересното обаче е, че когато би трябвало, стават пъклен съществени и виновни! Действат бързо и съответно, може би по-добре от всеки различен.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР