Ако искаме да успокоим обществото един път завинаги да направи

...
Ако искаме да успокоим обществото един път завинаги да направи
Коментари Харесай

Каракачанов: Да направим референдум за или против трети пол и еднополови бракове


Ако желаеме да успокоим обществото веднъж вечно да направи референдум с тези въпроси-за или срещу е българското общество за еднополовите бракове, за или срещу е за три и повече пола. Това разяснява пред публицисти вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

От Българска социалистическа партия предложиха референдум с един въпрос, който е адресиран за Истанбулската спогодба. С подобен въпрос не може да се направи референдум, тъй като той ще бъде върнат от Конституционен съд, уверен е вицепремиерът.

„ Конвенцията си има име, само че защото подозренията в обществото, че посредством тази спогодба и в следствие други законодателни промени, ще ни бъде наложени да одобряваме еднополови бракове, трети пол, предлагам да хванем бика за рогата. Ако желаеме да успокоим обществото веднъж вечно да направи референдум с тези въпроси-за или срещу е българското общество за еднополовите бракове, за или срещу е за три и повече пола, за или срещу ли е тази джендър идеология да влиза в образователните стратегии и да приключим въпроса. Защото през днешния ден е Истанбулската спогодба, на следващия ден ще е някоя друга спогодба “, счита Каракачанов.

Той акцентира, че има разлика сред хомосексуализма и еднополови бракове и трети пол. „ Аз не се греша на никой какви са половите му желания, само че не желая и някой да ми постанова на мен, че има трети пол, 14-ти пол, че трябвало на децата в детската градина да им обясняваме, че било наклонност да си сменяш пола, както се появи информация за едни пособие. На това ли ще учим децата? “, попита той.

„ Ако жителите кажат-да, ние сме за еднополови бракове - отлично, в случай че кажет - не - още по-добре. Не натрапвам на никой полови желания или какво да прави под юргана, само че е извънредно време и на мен да спрат да ми изясняват, че има трети пол-биологично-няма.

Истанбулската спогодба отваря малка врата за трети пол с тази джендър идеология, че полът не е биологична, а обществена роля “, има вяра Красимир Каракачанов.

Според него, когато приказваме за жертвите от домашно принуждение или неравенството на половете, което се постанова най-много в някои общности, това може страната да си го позволи с вътрешно законодателство. „ И в този момент е неразрешено деца да раждат деца, ние не сме взели ограничения и мислим, че с конвенцията ще решим казуса. Прави ли се нещо с това, че се продават булки и това не е ли принуждение по отношение на дами, не е ли неравноправие на половете, татко ти да те продаде на 12 години? “, запита Каракачанов.

Като виждам кои са организациите, които най-вече подвигат врява, ми излиза наяве, че някой е надушил едни пари, които ще се дават от Европейски Съюз за сходни отчети, заключи той./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР