Ако искаме да имаме футбол, всички трябва да милеем за

...
Ако искаме да имаме футбол, всички трябва да милеем за
Коментари Харесай

С призив за положително отразяване завърши срещата на Маринов и футболните съдии

Ако желаеме да имаме футбол, всички би трябвало да милеем за него и да сме позитивни. " Това заключи вицепрезидентът на Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков след среща сред организацията, министъра на вътрешните работи Младен Маринов и футболни съдии.

Преди седмица се организира среща на министър-председателя Бойко Борисов със притежателите на трите водещи клуба " Лудогорец ", ЦСКА и " Левски ", президента на БФС Борислав Михайлов, Маринов и основния прокурор Сотир Цацаров, след която се дадоха уверения, че през новия сезон ще има почтена игра.

" Мисля, че от първия кръг би следвало да бъдем удовлетворени от съдиите. Не може всичко да е съвършено, само че желая рецензията да е градивна ", сподели Лечков и изясни, че съществуването на среща с министъра е доказателство за това, че БФС работи.

" Имаше среща с премиера, беше добър знак. Сега надграждаме ", добави Лечков.

Фотогалерия: Ганчев, Божков и Домусчиев привикани при Бойко Борисов >

" Няма проблем, би трябвало да гледате положително. Правим среща, с цел да подкрепим феърплея. Нашата концепция е да идваме, преди да има проблеми, има закон за футболното безчинство, има закони, които подсигуряват сигурността ", разяснява министър Маринов.

На въпроси по какъв начин се притискат съдии и има ли напън над футболните съдии Лечков отговори сбито. " Това не е съществено, всички вие знаете по какъв начин се притискат и по какъв метод се заплашват ", съобщи той.

Преди седмица Борисов сподели след срещата, че на футболните съдии ще бъде възложен скришен телефон, на който да подават сигнали при напън.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР