Ако искам да ***** жена ти, как ще постъпя и

...
Ако искам да ***** жена ти, как ще постъпя и
Коментари Харесай

Искам да ***** жена ти! Как да подходя?

Ако желая да ***** жена ти, по какъв начин ще постъпя и по какъв начин ще подходя към тая задача, съгласно теб?

Правим изискването на задачата по-сложно: аз съм противен, невисок, плешив и замирисвам неприятно, а тя е красива и те обича. Освен това ти се къпеш всеки ден, за разлика от мен.

Ето какво ще направя: ще стартира от надалеч – ще се преструвам на другар, ще я увещавам, че съм безопасен, ще прослушвам проблемите ѝ, но… все ще я подбутвам да приказва за взаимоотношенията ви и ще я запитвам дали всичко е наред, карайки я да дълбае в това, което НЕ Е наред. Така ще стартира да засявам и отглеждам покълналото ѝ неодобрение към/от теб.

Когато тя най-сетне показа някакъв проблем, който имате, пред мен, аз ще захапя като акула и все към това ще я връщам. Но това е единствено стъпка 1. И тя не е задоволителна.

Стъпка 2. ще е да изобретявам НОВИ проблеми, които вие сякаш имате или ми се „ коства “, че скоро ще имате. И тук, за фантазията ми… няма ограничавания! Просто няма.

*

Хората все по-често си задават въпроса за какво документи като Националната тактика за детето са по този начин противников посрещнати, в случай, че са потребни и НЕ носят тези рискове, за които всеобщо се приказва. Кому е нужно това?

Ще се обърна още веднъж към задачата, с която започнах, и ще надстроя изискването в моя изгода – ще прибавя, че жена ти е умопомрачително тъпа. Затова мога да ѝ описвам каквото си желая и тя ще има вяра, без да се сети даже да ревизира нелепостите, които дърдоря, правилни ли са или не.

Да продължим: хората, които по този начин скочиха против тактиката, не са я чели. Имам поради масата, не „ сценаристите “. Те видяха единствено това, което им споделиха да видят – „ ще ви вземат децата и ще ги изнесат зад граница “. Осъзнавате ли какъв брой дебилно звучи това? Повярваха, че покачат ли звук на детето, то ще се оплаче и ще дойдат страшните служители и ще им изнесат детето в Норвегия.

Започнаха да се питат: „ добре де, кое семейство е съвършено? Никое! Ами аз в този момент, в случай че взема да го шляпна детето или му се скарам… ще ми го вземат! “

Същата нервност се завъртя към инкриминирането на насилието над животни – Ганьо съществено се тормози тогава, скачайки против Европата: „ Ми сà кво! – ще ми забранят да си заколвам прасето тия евроГейски толерасти! “ И се стартира отново същото крещене по фиктивен проблем, основан от необразовани тъпанари, които не желаят да си създадат труда да прочетат какво написа в дадения документ, а чакат някой да им каже какво да мислят – по-лесно е по този начин!

Е, на някой не разрешиха ли му да си коли прасето? Вървят ли европейските служители из селата да ви дебнат? Не. Оказа се, че законът се отнасял за друго – за други животни, за други условия и така нататък, и така нататък

А в този момент да забележим кой има полза от това.

Приемете, че колкото и да не ви се има вяра и колкото и да се присмивате (защо го вършиме – единствено вие си знаете) на Европейския съюз, той е международна мощ и най-силните и огромни стопански системи освен се преценяват с него, само че и се опасяват от него. И биха желали да го видят срутен или най-малко – отслабен колкото се може повече. Набийте си го това в главите най-сетне.

Погл едни още веднъж образеца, с който започнах, и си показа в този момент, че ти си Европейски Съюз, жена ти – България, а аз – една страна великая.

Сега нещата стартират да получават малко повече смисъл, нали? В България работят хиляди съветски тролове, чиято единствена задача и работа (за която им се плаща) е да основават подправени вести и всеобщи нервности по КОНКРЕТНИ проблеми. Част от дилемите им е да вършат от мухата слон и да предизвикат проблеми там, където не съществуват.

Стратегията действително е безобидна за вас, само че може да помогне на хиляди деца. Господарите от Кремъл това не ги интересува! Тях ги интересува да основат чувството, че ВСИЧКО, което идва от Европейски Съюз, е неприятно, ужасно, нелогично и нездравословно.

Те те убеждават, че:

абе, вършат тука една тактика и тя една такава тиха, почтена, пà, видиш ли – каква злокобна, страшна и подмолна.

Същата нервност беше и с Истанбулската спогодба. По никакъв метод не те визира, в случай че си обикновено човешко създание, само че те я сатанизираха.

Идеята е да ти основават страхове и да ти насаждат в главата: виж какъв е заплашителен тоя Брюксел; на всичко ти посегнаха – на мъжкото достолепие, на фамилията, в този момент и на децата.

Така се основава чувството, че всичко, но ВСИЧКО, което идва от тоя ми ти Европейски съюз, е освен неприятно, само че и ужасно. Настройват хората против него и стартират да ги подтикват към евроскептицизъм, който, рано или късно, прераства в отвращение да се продължи участието в Европейски Съюз, което в даден миг ще го разбие от вътрешната страна (защото отвън… ще имат да вземат!, само че никой извън не разполага със силите и средствата да го разбие!)

Така се работи във всяка една страна, освен в България. Просто в България публиката е по-елементарна и се лови на детски фокуси и криви огледала (както споделих – жена ти е тъпа).

Странно ли ви е, чудите ли се за какво всички „ теоретици на конспирацията “ въртят, сучат – все към Русия теглят? И още нещо: не ви ли е малко обидно, че ви „ минават “ с такива обикновени фантасмагории и приказки за баби яги, норвежки Торбалан и сходни тъпотии?

Има една въображаема линия, която пробутвам по източната граница на Хърватия. Колкото пò на изток от нея се движите, толкоз по-ленива, апатична и „ лесна “ става публиката.

*

Кой ви плаши най-вече с „ джендъри “, норвежци, тактики и конвенции? Прави ли ви усещане, че това са хора и политически сили, които се пробват да минат за „ патриотични “, в това време все „ теглят “ към Русия, назовават „ безродник “ всеки, който приказва против Русия (аз може да съм от съветски генезис, само че не съм руснак, приятели! Моята татковина не е Русия! Така че думичката ви не значи нищо, но НИЩО), и най-смешното – употребяват изречения като: пазим България или браним България. От кого, от какво? Щото ми се коства, че от враговете ѝ – мафия, лобита, тарикати с плакати, непознати посланици с искания, политици с заболели упоритости, умишлена неначетеност, източване на фондове – освен не я пазите, само че и съучаствате на тези врагове. А по отношение на плакатните ви лозунги, че я пазите… разбирам ви – първо би трябвало да измислите „ зложелател “, след това да се преструвате, че се борите с него и, съгласно изхода – ще кажете или „ най-малко се опитахме “, или „ еееее, У-СПЯ-ХМЕ! Браво на нас! “

*

А в този момент към „ публиката “:

От цялото море от информация, което е пред тебе – имаш интернет и целият свят ти е в ръцете – от цялото море от информация, ти избираш да вярваш на подправените вести! При това на ЗЛЕ СКАЛЪПЕНИТЕ подправени вести. И ще ми кажеш, че не можеш да направиш разликата? Наистина? Когато ти кажат, че норвежците ще крадат деца, щото там цялата им страна е от извратеняци (които са с най-високия витален стандарт и са на челно място по съвсем всички индикатори – само че ти това не го знаеш, щото в твоите „ уеб сайтове “ не го написа, нали!), ти се връзваш на ТОВА. И ти се коства задоволително правдиво?

Когато ти споделят, че рак се лекува с разтвор от лимонен сок и сода, не си ли казваш: абе, аз естествен ли съм – да чета тия вести?

Не? Вярваш?

Съжалявам, само че ТИ си повода България да е на това състояние и нямаш никакво опрощение. Ходил си на учебно заведение, евентуално и в университет, само че не можеш да пишеш, мързи те да четеш и за похлупак твърдиш, че норвежците са се наредили да чакат на опашка за български деца, които с тарикатлък ще изнасят от България. Емигрирай, апелирам те! И наложително, наложително не се размножавай!

Ако към този момент си го направил… чакай да ти подмята една идея… имунизациите са нещо неприятно.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР