Ако имате въпроси към кмета на Димитровград - подгответе питанките

...
Ако имате въпроси към кмета на Димитровград - подгответе питанките
Коментари Харесай

Откакто е започнала COVID кризата, кметът на Димитровград нямал приемен ден

Ако имате въпроси към кмета на Димитровград - подгответе питанките си документално.

Танчо Русев споделя в обществената мрежа Facebook, че се е запътил към кметството в Димитровград, с цел да си запише час за банкет при кмета на общината - Иво Димов. Служителката обаче, която провела срещите с кмета, изгледала Русев необичайно и тържествено му дала отговор, че откогато е почнала Коронавирус рецесията кметът нямал приемен ден. Контакт с Иво Димов се осъществявал единствено документално.

" Така, че може единствено да си зададете документално въпросите при нея и да чакате писмен отговор ", написа Русев и добавя, че казусът, за който е желал да бъде признат визира съвсем 80% от живеещите в с. Злато поле, по тази причина имало и подписка, само че уви ще би трябвало писменно да го дискутира с господин кмета.

Танчо се е присетил и за любопитен въпрос - как по този начин служителката на гишето може да контактува с толкоз хора, идващи при нея, а господин кметът не може (или не желае). Може би неговото здраве е по-ценно от нейното?

Нима не може авансово:
да се ревизират тези хора директно преди срещата дали имат температура или не;срещата да се организира, като посетителите стоят на безвредно за кмета разстояние;да се провеждат със средства за отбрана срещу вероятно предаване на вирус.
Русев се притеснява, че това очевидно е предтекст, с който Иво Димов да приключи досадните за него срещи с тези, чиито ползи е определен и предназначен да пази.

Друг димитровградчанин споделя за същия проблем. Ето какво гласи коментар на Йовка Йовчева: " И аз няколко пъти желая среща с кмета. Но всякога получавам същия отговор, който вие сте го получили! ".

Иначе в формалния уеб уебсайт на Община Димитровград написа, че записването за приемен ден се реализира в Общински център за информация и услуги на жителите, гише №1 - Деловодство или на телефон 0391/ 68 214. Самото приемно време пък е в четвъртък 14.00-16.00 ч., стая № 12.

Дали действително Коронавирус обстановката тревожи кмета или по-скоро той се опасява от неуместни тематики и въпроси - можем единствено да гадаем, само че е истина, че ковидът е доста комфортно опрощение за доста неща...
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР