Ако имате Рак в живота си, считайте се за късметлия

...
Ако имате Рак в живота си, считайте се за късметлия
Коментари Харесай

Ракът и неговата най-голяма СИЛА

Ако имате Рак в живота си, считайте се за късметлия - защото няма знак с по-грижовен дух. Представителите на този воден знак (родени почти сред 21 юни и 22 юли) са също толкоз грижовни, колкото и състрадателни и могат да накарат съвсем всеки да се почувства обичан.

Раците на зодиака може да станат стереотипни като плачещи бебета, само че откакто погледнете под защитната им обвивка и научите повече за най-големите мощни страни на зодиакалните знаци Рак, ще разберете, че за тях може да се каже доста повече.
 Какви са Раците по отношение на кръвната си група? Какви са Раците по отношение на кръвната си група?
Нека забележим какви са хората от зодия Рак съгласно кръвната си група:  Хората Рак от кръвна група " А " са обичайни и консервативни...

Ако желаете да разберете повече за тази нежна зодия, ето кои са най-силните страни на представителите на зодия Рак.

1. Те ​​знаят по какъв начин да бъдат меки

Това е сложен и недопечен свят, в който живеем, само че едно нещо, което е възхитително за Раците, е, че те постоянно са подготвени да останат меки и да прегърнат своите уязвимости. Тези добросърдечни хора се стремят да виждат и имат вяра в най-хубавото в нещата - даже когато животът се пробва да им покаже противоположното.

2. Те са естествено грижовни
 В какво са най-хубави водните зодии – Рак, Скорпион, Риби? В какво са най-хубави водните зодии – Рак, Скорпион, Риби?
В нашата поредност от публикации за това в какво са най-хубави другите знаци на база на техния детайл - въздух, земя, огън и вода стигаме...

Раците са единственият знак, ръководен от Луната, а Луната се свързва с майчината сила и майчината фигура в астрологията. Ето за какво Раците са толкоз естествено даващи, състрадателни и грижовни към другите. За тези настойници е елементарно да видят по кое време някой има потребност от малко спомагателна грижа. Те знаят тъкмо по какъв начин да накарат хората да се усещат предпазени.

3. Имат мощни инстинкти

За Раците притежаването на такава дълбока прочувствена сензитивност работи като нещо като психическо шесто възприятие - и това им дава необикновено мощни инстинкти. Ракът постоянно възприема фините енергийни промени преди другите хора, тъй че е значимо да се доверят на вътрешността си и да следват интуицията си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР