Ако имате проблем с редовното изхождане, трябва да обърнете особено

...
Ако имате проблем с редовното изхождане, трябва да обърнете особено
Коментари Харесай

5 храни за закуска за редовен стомах

Ако имате проблем с постоянното изхождане, би трябвало да обърнете изключително внимание на закуската си. Някои храни са изключително подобаващи за консумация заран, тъй като „ разсънват “ по-успешно храносмилането.

Правилно функциониращата храносмилателна система е доста значима. Редовното изхождане е част от нея. Запекът може да провокира храносмилателен дискомфорт, както и да има по-малко явно влияние върху здравето на червата, хормоналния баланс и даже типа на кожата ви. Започването на деня с верните храни може да способства доста за поощряване на здравословното храносмилане, а от тук и за постоянното изхождане.
Авокадо
Не е изненадващо, че авокадото е в този лист, тъй като то е богато на фибри. А фибрите са като синоним на положително храносмилане. Изследвания демонстрират, че увеличението на дневния банкет на фибри може доста да усъвършенства честотата и консистенцията на изпражненията. Освен това фибрите засищат за по-дълго време и контролират равнищата на кръвната захар. Авокадото е превъзходен източник на неразтворими фибри, които въздействат на стомашно-чревния тракт и предизвикват подвижността му. Консумирайте авокадо в смути, върху тост или в композиция с яйца за закуска.

Овесени ядки
Обикновените неподсладени овесени ядки са превъзходен източник на неразтворими фибри (които образуват по-голямата част от изпражненията), както и на разтворими фибри (които са значими за детоксикацията). Ако до този миг фибрите не са заемали огромно място в метода ви на хранене, въвеждайте ги гладко, тъй като другояче може да си аргументите стомашен дискомфорт. Започнете с по-малко количество овесени ядки и гладко го увеличавайте.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР